Τελευταία Νέα
Στον Παλμό της Επικαιρότητας

Μας λυπήθηκε ο Θεός και δεν θα μας ζαλίσουν με… κραχ, την συντέλεια του κόσμου και τα λοιπά ευτράπελα

tags :
Μας λυπήθηκε ο Θεός και δεν θα μας ζαλίσουν με… κραχ, την συντέλεια του κόσμου και τα λοιπά ευτράπελα
Όταν έλθει το αληθινό κραχ, μάλλον δεν θα επιζήσετε ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας μαζί μας


Μας λυπήθηκε ο Θεός και δεν θα μας ζαλίσουν με… κραχ, την συντέλεια του κόσμου και τα λοιπά ευτράπελα τους το Σαββατοκυριακοδεύτερο!! Αν και κάτι θα βρουν, για να μας διασκεδάσουν…

Θετικό λοιπόν κλείσιμο στον DOW JONES (+1,42% στις 24199 μονάδες από -2,1% στις 23361) στον S&P500 +1,46% στις 2619 (από -1,85% στις 2533) και Nasdaq +1,44%. Εύγλωτο το σχόλιο και από ένα πολύ παλαιό της αγοράς (παλιά καραβάνα, που λέμε) που σας το παραθέτουμε αυτούσιο...

ΧΑΡΗΣ ΜΑΘΙΟΠΟΥΛΟΣ: Για τους νεότερους αναλυτές, συμβούλους και διαχειριστές, πιό ευέξαπτους και επιρρεπείς στην ένθερμη, λεπτό προς λεπτό, αγωνιώδη και δημοσιογραφική πρόσληψη των γεγονότων, επαναλαμβάνω την ίδια συμβουλή -την έχουν ακούσει και πριν [Φεβρουάριος 2016, Brexit, εκλογή Trump, κ.λπ.]:
Καθήστε λίγο πιο μακρυά από τις οθόνες σας, δείτε την μεγάλη εικόνα.
Αυτό που κάθε φορά βιάζεστε, πανικοβάλεστε, χαίρεστε ή ό,τι άλλο να θεωρείτε τεράστιο πράγμα, κραχ, το τέλος του κόσμου, κ.ο.κ. δεν είναι παρά μία τόσο δα μεταβολή
Είναι ο τρόπος του συστήματος να ξεβγάζει και να καθαρίζει λίγο, λίγο μόνο από την απληστία, τις ανοησίες και τις λαθροχειρίες του.
Όταν έλθει το αληθινό κραχ, μάλλον δεν θα επιζήσετε ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας μαζί μας."
Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε το παραμικρό...

IBG-ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ: Νέες προβλέψεις για τα μεγέθη των Ελληνικών Τραπεζών από τους αναλυτές τηςΕπενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδος, σε έκθεσή τους στην οποία μας έδωσαν τις νέες τιμές – στόχους διατηρώντας παράλληλα την σύσταση ΑΓΟΡΑΣ καθότι εκτιμούν ότι παραμένουν φθηνές. Ο νέος στόχος για την Alpha Bank δόθηκε στα 2,3600 ευρώ, για τη Eurobank στα 1,2200 ευρώ, για την Εθνική στα 0,3900 ευρώ και για την Πειραιώς στα 4,8100 ευρώ.

ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ…: Οι κατηγορούμενοι πολιτικοί λένε όλα τ’άλλα περί αθωότητας τους, εκτός από το αυτονόητο.
Να αποποιηθούν του δικαιώματος τους του νόμου περί ευθύνης υπουργών και να δικαστούν με τα όπλα που διαθέτουν οι υπόλοιποι πολίτες εφ’όσον είναι σίγουροι για την αθωότητα τους και έχουν λάβει γνώση της δικογραφίας.
Κατά τα φαινόμενα δίνουν την εντύπωση ότι έχουν γαντζωθεί από την μεγάλη πιθανότητα οι πράξεις τους να έχουν παραγραφεί και να μη χρειαστεί το δικαστήριο να μπει στην ουσία της υπόθεσης.
Πάντως κάποιοι έγκυροι νομομαθείς, μιλούν για εξαίρεση της δωροληψίας απο τον νόμο περί ευθύνης υπουργών….'Ιδωμεν…

Βασίλης Παπαθεοδώρου
http://www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης