Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

AMP Capital Investors: Στη Wall Street θα σημειωθεί ακόμα ένα sell off έως τον Μάρτιο του 2018

AMP Capital Investors: Στη Wall Street θα σημειωθεί ακόμα ένα sell off έως τον Μάρτιο του 2018
Σύμφωνα με την AMP Capital Investors, η Wall Street θα παρουσιάσει μεγαλύτερη αδυναμία όσον αφορά τη μεταβλητότητα ενόψει της συνεδρίασης της Fed στις 9 Μαρτίου του 2018
Προειδοποιητικό μήνυμα προς τους επενδυτές για ακόμα ένα sell off στη Wall Street έως τον Μάρτιο του 2018 «στέλνει» ο Nader Naeimi της AMP Capital Investors.
Όπως δήλωσε στην τηλεόραση του Bloomberg, έπειτα από ένα αρχικό sell off, τα χρηματιστήρια τυπικά παίρνουν μια ανάσα πριν από ακόμα ένα sell off.
Αφού ο ίδιος «μετέτρεψε» σε μετρητά το 30% των assets, ο Naeimi περιμένει τον δεύτερο γύρο μαζικών πωλήσεων στην αγορά πριν να ξαναμπεί.
«Το σχέδιο είναι να αγοράσουμε στο δεύτερο καθοδικό πόδι.
Συνήθως είναι καλύτερα να περιμένουμε τις αγορές να δημιουργήσουν μια βάση πριν να επιστρέψουν στην πλευρά του buy» επεσήμανε και πρόσθεσε «καθώς πλησιάζουμε στη συνεδρίαση της Fed στις 9 Maρτίου πιστεύω ότι θα υπάρχει περισσότερη αδυναμία όσον αφορά τη μεταβλητότητα».
Ωστόσο, ο Naeimi έχει αρχίσει να επιστρέφει σε κάποιες κυκλικές θέσεις μεταξύ των οποίων η ενέργεια, τα χρηματοοικονομικά και οι ιαπωνικές μετοχές.
Ο ίδιος έχει εντυπωσιαστεί από την ανθεκτικότητα των μετοχών των αναδυόμενων αγορών και νομισμάτων κατά τη διάρκεια της πτώσης και της αύξησης της μεταβλητότητας.
«Αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι.
Χρησιμοποιούμε αυτή την αδυναμία για να αγοράσουμε και μετοχές αναδυόμενων αγορών»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης