Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Μέτωπα ανοικτά παντού για την κυβέρνηση

tags :
Μέτωπα ανοικτά παντού για την κυβέρνηση
Γ. κατικάς: Μέτωπα ανοικτά παντού για την κυβέρνηση
Το πώς εξελίσσονται τα πράγματα τον τελευταίο καιρό προβληματίζει αρκετούς, αλλά ίσως όχι την κυβέρνηση.
Τα μέτωπα που είναι ανοικτά στο εξωτερικό και στο εσωτερικό είναι πολλά και είναι άγνωστο αν μπορεί να τα διαχειριστεί η κυβέρνηση και να έχουν θετική κατάληξη για τη χώρα.
Το «Μακεδονικό» φαίνεται πως δεν πηγαίνει καλά και ο τρόπος που αντιμετωπίζονται τα συλλαλητήρια από την κυβέρνηση διχάζει τη χώρα.
Οι υποχωρήσεις από την ελληνική πλευρά δεν έχουν συγκινήσει τους γείτονες ώστε να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο, ενώ δηλώσεις όπως αυτές του δημάρχου Θεσσαλονίκης μάλλον δεν βοηθούν.
Η Τουρκία την ίδια ώρα τραβάει στο σχοινί και η Ελλάδα παρακολουθεί με αμηχανία.
Τουρκική ακταιωρός εμβολίζει πλοίο του λιμενικού και παράλληλα την ώρα που είναι ανοικτό το σκοπιανό οι Τούρκοι δείχνουν με τον τρόπο τους στο κράτος των Σκοπίων ότι έχουν δίπλα τους έναν σημαντικό σύμμαχο (γνωστό βέβαια από παλιά).
Μέχρι και από την Αλβανία δέχεται πιέσεις η χώρα.
Η αγορά ομολόγων άλλαξε πορεία και αν συνεχιστεί η άνοδος τότε κινδυνεύει η ομαλή έξοδος της χώρας από τα μνημόνια, που βέβαια όσοι βλέπουν τα νούμερα δεν έχουν πιστέψει την κυβέρνηση ότι μπαίνει τέλος.
Αν μάλιστα τα αμερικανικά ομόλογα ξεφύγουν τότε τα πράγματα θα πάρουν πιο άσχημη τροπή για την Ελλάδα, αφού το επιτόκιο δανεισμού θα γίνει απαγορευτικό.
Στο εσωτερικό η πόλωση αυξάνεται με κεντρικό θέμα τη Novartis και τους Έλληνες να έχουν ήδη καταδικάσει τους πολιτικούς ή να τους έχουν αθωώσει ανάλογα με τα πιστεύω τους.
Η αντιπολίτευση απαντά βάζοντας στο στόχαστρο τον Πάνο Καμμένο και το σήριαλ γράφει νέες σελίδες.
Υπουργός της κυβέρνησης, γνωστός για τις αναρτήσεις του στο Facebook τα βάζει με δημοσιογράφο της ΕΡΤ γιατί δεν τα «έχωσε» στον Άδωνι...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης