Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πατουλίδου κατά Μπουτάρη: Έκανε πλάτες στο ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει χρίσμα για την επόμενη ημέρα

Πατουλίδου κατά Μπουτάρη: Έκανε πλάτες στο ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει χρίσμα για την επόμενη ημέρα
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12:00 έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης για τις δηλώσεις Μπουτάρη
Δριμεία επίθεση στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρη σχετικά με τα όσα υποστήριξε για την ονομασία του αεροδρομίου και των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης εξαπέλυσε η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.
«Ο κ Μπουτάρης έκανε πλάτες στον ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει χρίσμα για την επομένη μέρα.
Πρόκειται για ένα θέατρο παραλόγου του δήμαρχου Θεσσαλονίκης που μόνο σκοπιμότητα έχει» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ η κα.Πατουλίδου, υπογραμμίζοντας ότι την στεναχωρεί και την θλίβει η στάση ενός όχι ασήμαντου ανθρώπου, αλλά «διαμορφωτή εξελίξεων».
Σημειώνεται πως για τις 12:00 σήμερα το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης
«Πρόσκληση-Διαμαρτυρία πολιτών Θεσσαλονίκης για τις απαράδεκτες δηλώσεις του δημάρχου.
Θεωρούμε ότι οι δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης σχετικά με το Μακεδονικό καθώς και οι δηλώσεις του για την αλλαγή ονομάτων στα ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας προσβάλουν κατάφωρα ως πολίτες.
Θα επιδοθεί ψήφισμα-διαμαρτυρία, με κοινοποίηση στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας» αναφέρουν στο κάλεσμα τους οι διοργανωτές της διαμαρτυρίες.
Υπενθυμίζεται πάντως πως ο κ.Μπουτάρης σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που προχώρησε χθες αργά το μεσημέρι και μετά το σάλο που προκλήθηκε, υποστήριξε πως τα όσα είπε παρερμηνεύτηκαν και πως ποτέ δεν πρότεινε, ούτε θα προτείνει αλλαγή του ονόματος στα ΚΤΕΛ και το αεροδρόμιο «Μακεδονία» στο πλαίσιο εύρεσης λύσης για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης