Τελευταία Νέα
Διεθνή

Michael Cohen (δικηγόρος Trump): Έδωσα 130.000 δολάρια σε πορνοστάρ – Δεν εμπλέκεται ο Trump

tags :
Michael Cohen (δικηγόρος Trump): Έδωσα 130.000 δολάρια σε πορνοστάρ – Δεν εμπλέκεται ο Trump
Δεν το έκανα για να εξαγοράσω τη σιωπή της υποστήριξε ο δικηγόρος
Ότι κατέβαλε το ποσό των 130.000 δολαρίων στην πορνοστάρ Stormy Daniels (Stephanie Clifford), η οποία ισχυριζόταν το 2016 πως είχε σεξουαλικές συνευρέσεις με τον Donald Trump επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του Trump, M. Cohen.
Σε επιστολή του στους New York Times ο Cohen υποστηρίζει ότι «ούτε ο Οργανισμός Trump ούτε η εκστρατεία του Trump δεν αποτέλεσαν μέρος της συναλλαγής με την κυρία Clifford, και ούτε ο ένας, ούτε η άλλη με αποζημίωσαν για αυτή την πληρωμή, άμεσα ή έμμεσα».
Όπως αναφέρει, η πληρωμή ήταν νόμιμη και δεν έγινε προκειμένου να εξαγοράσει τη σιωπή της ηθοποιού περί του ισχυρισμού της ότι είχε σχέση με τον Trump
«Η πληρωμή στην κα Clifford ήταν νόμιμη και δεν υπήρξε συνεισφορά της εκστρατείας (του Trump) ούτε υπήρξε δαπάνη της εκστρατείας από οποιονδήποτε συνεργάτη της» τόνισε ο προσωπικό δικηγόρος του Trump.
O Trump ήταν απλός πολίτης όταν συναντήθηκε με την πορναστάρ με την οποία υποτίθεται πως είχαν σεξουαλικές συνευρέσεις και ενώ ήταν ήδη παντρεμένος τότε με τη Μελάνια, η οποία είχε γεννήσει τον γιο τους τέσσερις μήνες νωρίτερα.
Η συναλλαγή με την ηθοποιό είχε αναφερθεί για πρώτη φορά από την εφημερίδα The Wall Street Journal τον περασμένο μήνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης