Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Διατήρηση της μεταβλητότητας στο ΧΑ περιμένουν οι αναλυτές – Το βλέμμα στις διεθνείς αγορές

tags :
Διατήρηση της μεταβλητότητας στο ΧΑ περιμένουν οι αναλυτές – Το βλέμμα στις διεθνείς αγορές
Μετά τις απώλειες των τελευταίων ημερών δεν αποκλείουν αναλυτές μία προσπάθεια ανάκαμψης της αγοράς
Η μεταβλητότητα που έχει εμφανιστεί στην αγορά στις τελευταίες συνεδριάσεις αναμένεται να διατηρηθεί και στη σημερινή συνεδρίαση σημειώνουν αναλυτές οι οποίοι θα περίμεναν και μία αντίδραση μετά τις απώλειες των τελευταίων ημερών.
Το βλέμμα θα είναι στραμμένο στις διεθνείς αγορές αλλά και στην εγχώρια αγορά ομολόγων καθώς παρατηρείται επιδείνωση στις τελευταίες συνεδριάσεις, εξέλιξη που δημιουργεί τριγμούς στο ΧΑ.
Σήμερα πριν το άνοιγμα της αγοράς αναμένονται τα αποτελέσματα χρήσης της Coca Cola με τις μέσες εκτιμήσεις σύμφωνα με δημοσκόπηση του πρακτορείου Bloomberg να κάνουν λόγο για πωλήσεις (χωρίς επίδραση ισοτιμιών) αυξημένες κατά 4,7% στα 6,51 δις. ευρώ και συγκρίσιμα προσαρμοσμένα EBITDA 929,5 εκατ. ευρώ ενισχυμένα κατά 10,7%.
Τέλος τα καθαρά κέρδη αναμένεται να διαμορφωθούν το 2017 στα 409 εκατ. ευρώ από 343,5 εκατ. ευρώ το 2016.
 
Eurobank
Περιμένουμε η μεταβλητότητα να παραμείνει το βασικό χαρακτηριστικό της αγροάς στις επόμενες μέρες, με τις διεθνείς αγορές να δίνουν τον τόνο για το υπόλοιπο της εβδομάδας.
 
Euroxx
Περιμένουμε το ΧΑ να βρει τον βηματισμό του και να κινηθεί υψηλότερα.
 
Beta
Στη σημερινή συνεδρίαση το ενδιαφέρον των επενδυτών θα εστιάσει στα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ, στοιχεία που θα καθορίσουν τη διεθνή τάση και πιθανότατα θα επηρεάσουν και την κατεύθυνση της εγχώριας αγοράς.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης