Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος: Η ένταση στο Αιγαίο θα διατηρηθεί και θα κλιμακωθεί οριζόντια από την Τουρκία

Κουμουτσάκος: Η ένταση στο Αιγαίο θα διατηρηθεί και θα κλιμακωθεί οριζόντια από την Τουρκία
Η κυβέρνηση βιάστηκε να πανηγυρίσει για την επίσκεψη Erdogan, δηλητηρίασε τις ελληνοτουρκικές σχέσεις είπε ο κ.Κουμουτσάκος
Την εκτίμηση ότι η ένταση στο Αιγαίο θα διατηρηθεί και θα κλιμακωθεί οριζόντια από την Τουρκία διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι βιάστηκε να πανηγυρίσει για την επίσκεψη Erdogan στην Ελλάδα.
«Η κυβέρνηση βιάστηκε να πανηγυρίσει για την επίσκεψη Erdogan.
Δεν ήταν επιτυχημένη.
Αντίθετα δηλητηρίασε τις ελληνοτουρκικές σχέσεις» τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Κουμουτσάκος, ο οποίος υπογράμμισε πως η ΝΔ σε χθεσινή σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποφάσισε να ζητήσει να συγκληθεί κεκλεισμένων των θυρών η επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής.
«Αυτό θα περιμέναμε να το έχει κάνει ήδη η κυβέρνηση.
Πρέπει να ενημερωθούμε για να μην υπάρχουν παρανοήσεις» είπε ο κ.Κουμουτσάκος, αναφέροντας πως κατά την άποψη της ΝΔ η ένταση στο Αιγαίο θα συνεχιστεί χωρίς να αποκλείεται και η κλιμάκωση της και αυτό, όπως είπε, φάνηκε από την NAVTEX που εξέδωσε η Τουρκία με την οποία δεσμεύει την θαλάσσια περιοχή γύρω από το Καστελόριζο με σκοπό την διενέργεια άσκησης την προσεχή Πέμπτη από τουρκικές δυνάμεις.
«Αξιολογήσαμε πολύ σοβαρά την κατάσταση και πιστεύουμε ότι η ένταση θα διατηρηθεί και μπορεί μάλιστα να κλιμακωθεί οριζόντια από την Τουρκία, με άλλες μορφές διατήρησης της αμφισβήτησης», υπογράμμισε ο κ Κουμουτσάκος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης