Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βερναρδάκης: Σκάνδαλο πολύ μεγάλων διαστάσεων η υπόθεση της Novartis

Βερναρδάκης: Σκάνδαλο πολύ μεγάλων διαστάσεων η υπόθεση της Novartis
Υπάρχει κατασπατάληση πόρων που ισοδυναμούν με ένα ή και δύο μνημόνια είπε ο υπ. Επικρατείας
Σκάνδαλο πολύ μεγάλων διαστάσεων χαρακτήρισε την υπόθεση της Novartis ο υπουργός Επικρατείας, Χρ. Βερναρδάκης, ο οποίος υποστήριξε ότι υπάρχει κατασπατάληση πόρων που ισοδυναμούν με ένα ή και δύο μνημόνια.
«Είναι σαφές ότι υπάρχει σκάνδαλο.
Αυτό δεν νομίζω ότι το αμφισβητεί κανείς.
Ότι υπάρχει σκάνδαλο αυτό είναι δεδομένο.
Εδώ υπάρχει κατασπατάληση τεράστιων πόρων, που ισοδυναμούν με ένα ή και δύο μνημόνια.
Μην ξεχνάτε πως φαρμακευτική δαπάνη και δαπάνες Υγείας, εξοπλισμοί και υπερτιμολογήσεις στα κατασκευαστικά έργα είναι οι τρεις βασικοί πυλώνες δημιουργίας του τεράστιου δημόσιου χρέους της χώρας, εκ των οποίων έχει προκύψει προφανώς πλουτισμός.
Τώρα σε ποιους κι αν πιάνει και πολιτικά πρόσωπα, αυτό είναι κάτι που προφανώς δεν μπορεί να το πει κανείς» είπε μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 Fm ο κ.Βερναρδάκης, τονίζοντας ότι ο μόνος τρόπος «για να το εξακριβώσουμε λεπτομερώς και να το προσωποποιήσουμε, εάν μπορεί να προσωποποιηθεί, είναι να ακολουθήσουμε τη συνταγματική και τη νόμιμη διαδικασία».
Σε ό,τι αφορά την πρόταση για συγκρότηση προανακριτικής για την υπόθεση, ο κ. Βερναρδάκης είπε ότι στόχος είναι να πέσει φως και «να μην κρύψουμε τίποτα στο χαλί χωρίς βεβαίως να επιδοθούμε σ' ένα κυνήγι μαγισσών», χαρακτηρίζοντας αδικαιολόγητο τον θόρυβο σχετικά με τους προστατευόμενους μάρτυρες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης