Η Westnet του ομίλου Olympia κορυφαίος προμηθευτής Τεχνολογίας στα φετινά Retail Business Awards

Η Westnet του ομίλου Olympia κορυφαίος προμηθευτής Τεχνολογίας στα φετινά Retail Business Awards
Η Westnet δραστηριοποιείται στο χώρο της διανομής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας στην Ελλάδα και την Κύπρο, από το 2005
Η Westnet, θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Olympia, διακρίθηκε ως κορυφαίος προμηθευτής της χρονιάς στην κατηγορία «Τεχνολογία», στη 16η διοργάνωση των Retail Business Awards.
Το βραβείο επιβεβαιώνει το γεγονός ότι η Westnet, αποτελεί εδώ και 13 χρόνια συνώνυμο της διανομής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.
Η Westnet αναδείχθηκε κορυφαίος προμηθευτής τεχνολογίας στην Ελλάδα για το 2017 κατόπιν έρευνας που διεξήχθη σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και με τη συμμετοχή των Διευθυντών Αγορών των αλυσίδων καταστημάτων. Η εταιρεία διακρίθηκε για τα υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά που αφορούν σε όλο το φάσμα της συνεργασίας πελάτη – προμηθευτή.
Για τη Westnet, η διαρκής εξέλιξη και η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της, είναι προτεραιότητα.
Με διεθνείς συνεργασίες κι ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων έχει εδραιώσει τη θέση της στην αγορά διανομής, αποτελώντας στρατηγική επιλογή για πελάτες και προμηθευτές.
Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής, με το Διευθύνων Σύμβουλο της Westnet κ. Ρόμπυ Μπουρλά, να παραλαμβάνει το βραβείο.
Ο κ. Μπουρλάς δήλωσε:
«Αυτή η διάκριση έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς, διότι μας ψήφισαν οι υπεύθυνοι αγορών των αλυσίδων καταστημάτων, οι πελάτες μας δηλαδή που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια.».

Λίγα λόγια για τη Westnet
Η Westnet δραστηριοποιείται στο χώρο της διανομής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας στην Ελλάδα και την Κύπρο, από το 2005.
Η εταιρεία προσφέρει ένα πακέτο λύσεων που περιλαμβάνει τη διανομή και την αντιπροσώπευση προϊόντων τεχνολογίας, μεγάλων εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς, όπως HP Inc., HP Enterprise, Samsung, Motorola, Canon, Microsoft, LG, Logitech, eStar, Philips, Eset, Creative, και TP-Link, ενώ έχει την αποκλειστική διανομή για τα tablets Lenovo, τις τηλεοράσεις Hitachi και Toshiba, καθώς κι όλα τα notebooks, desktops, smartphones και gaming προϊόντα της Asus.
Παράλληλα αποτελεί το μοναδικό διανομέα στην κατηγορία των περιφερειακών και αξεσουάρ των προϊόντων Polaroid, Kodak, Trust, Tucano, Cygnett, Spigen, και Turtle Beach.

Λίγα λόγια για τα Retail Business Awards
Τα RETAILBUSINESS AWARDS διοργανώθηκαν για 16η συνεχή χρονιά από τη DIRECTION και το περιοδικό RETAILBUSINESS, τον μεγαλύτερο και πλέον καταξιωμένο θεσμό του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας.
H διοργάνωση τελεί κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).


www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS