Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Πιθανότητες συνέχισης της ανόδου λόγω θετικού κλίματος στο εξωτερικό εντοπίζουν οι αναλυτές

ΧΑ: Πιθανότητες συνέχισης της ανόδου λόγω θετικού κλίματος στο εξωτερικό εντοπίζουν οι αναλυτές
Χθες (14/2) μεγάλο μέρος των κερδών του ΧΑ οφειλόταν στην άνοδο της μετοχής της Coca Cola
Με το βλέμμα στις διεθνείς αγορές αναμένεται να είναι σήμερα οι επενδυτές και οι αναλυτές σημειώνουν πως επειδή το κλίμα είναι υποστηρικτικό δεν αποκλείεται η αγορά να προσπαθήσει να κινηθεί υψηλότερα.
Η μεταβλητότητα βέβαια των προηγούμενων ημερών, στέκεται τροχοπέδη και ίσως το βασικό σενάριο να είναι σήμερα η συσσώρευση στα τρέχοντα ή λίγο υψηλότερα επίπεδα.
Χθες υπενθυμίζεται πως η αγορά ανέκαμψε με βασικό πρωταγωνιστή τον τίτλος της Coca Cola, που λόγω αποτελεσμάτων ενισχύθηκε σημαντικά και με τη βαρύτητα της μετοχής επηρεάστηκε το κλείσιμο του γενικού δείκτη προς το θετικότερο.
 
Euroxx
Με την αγορά να μην έχει καταλύτες περιμένουμε συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών με χαμηλούς όγκους συναλλαγών
 
Eurobank
Για σήμερα πιστεύουμε πως ο ελληνικός βασικός δείκτης θα προσπαθήσει να επεκτείνει τα κέρδη του, καθώς το κλίμα στις διεθνείς αγορές είναι υποστηρικτικό.
 
Beta
Οι χαμηλοί όγκοι συναλλαγών δείχνουν επιφυλακτικότητα η οποία αποδίδεται κυρίως στις αποδόσεις των ομολόγων.
Ωστόσο, βλέπουμε μία καλή ευκαιρία για μία αντίδραση στη σημερινή συνεδρίαση κυρίως λόγω της ισχυρής ανόδου των διεθνών αγορών και της εκτιμώμενης αναβάθμισης από τον οίκο Fitch.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης