Τελευταία Νέα
Οικονομία

Ευρωπαίος αξιωματούχος: Στο Eurogroup (19/2) ενδέχεται να μην συζητηθεί η επόμενη δόση - Στο επίκεντρο οι πλειστηριασμοί

Ευρωπαίος αξιωματούχος: Στο Eurogroup (19/2) ενδέχεται να μην συζητηθεί η επόμενη δόση - Στο επίκεντρο οι πλειστηριασμοί
Ο Ευρωπαίος αξιωματούχος δήλωσε ότι έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για το ελληνικό χρέος
Θολό είναι το τοπίο σχετικά με την εκταμίευση της επόμενης δόσης προς την Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με Ευρωπαίο αξιωματούχο στο προσεχές Eurogroup ενδέχεται να μην συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα.
Όπως δήλωσε ο αξιωματούχος, δεν είναι σίγουρο εάν θα βρεθεί χρόνος στο Eurogroup της Δευτέρας (19/2/2018) για να συζητηθεί η επόμενη δόση, καθώς οι Θεσμοί ασχολούνται κυρίως με το θέμα των πλειστηριασμών.
Παράλληλα επεσήμανε ότι τα θέματα που είχαν μείνει ανοιχτά από την τρίτη αξιολόγηση είναι κυρίως διαδικαστικά, τα οποία ελπίζει να ολοκληρωθούν σύντομα, ώστε να αρχίσει η τέταρτη αξιολόγηση με την αποστολή κλιμακίων στην Αθήνα.
Πάντως, ο Ευρωπαίος αξιωματούχος επεσήμανε ότι έχουν ήδη αρχίσει οι συζητήσεις για το ελληνικό χρέος, ενώ επανέλαβε ότι η Ελλάδα θα αποφασίσει εάν θα χρειαστεί προληπτική γραμμή στήριξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης