Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Ψυχραιμία και νηφαλιότητα στο σκάνδαλο Novartis

Παπαδημούλης: Ψυχραιμία και νηφαλιότητα στο σκάνδαλο Novartis
Τι δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δ. Παπαδημούλης, σχετικά με το σκάνδαλο Novartis
«Σε όσους απειλούν, εκφοβίζουν ή μηνύουν δικαστές που προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους βάσει του Συντάγματος, τους συστήνω να διαβάσουν τις ανακοινώσεις του Αρείου Πάγου και την, έστω και καθυστερημένη, ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων» με την οποία ζητείται «ψυχραιμία και νηφιαλιότητα», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δ. Παπαδημούλης, στο ευρωπαϊκό δίκτυο Euractiv σχετικά με το σκάνδαλο Novartis.
Ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, προχώρησε σε δήλωση στο ευρωπαϊκό δίκτυο Euractiv, αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο σκάνδαλο Novartis και την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, με την οποία ζητείται «ψυχραιμία και νηφαλιότητα».
Σε δημοσίευμά του το Euractiv αναφέρει πως το σκάνδαλο Novartis ανοίγει το «κουτί της Πανδώρας», καθώς οκτώ πρώην υπουργοί και δύο πρώην πρωθυπουργοί από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ενέχονται με βάση τη δικογραφία, ενώ γίνεται αναφορά και στον Επίτροπο Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρη Αβραμόπουλο, το όνομα του οποίου βρίσκεται επίσης στη σχετική δικογραφία.
Ο Δ. Παπαδημούλης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Euractiv, δήλωσε πως «σε όσους απειλούν, εκφοβίζουν ή μηνύουν δικαστές που προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους βάσει του Συντάγματος, τους συστήνω να διαβάσουν τις ανακοινώσεις του Αρείου Πάγου και την, έστω και καθυστερημένη, ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης