Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδοπούλου (ΑΝΕΛ): Η ΝΔ δεν μπορεί να κουκουλώσει το τρανταχτό σκάνδαλο και τη δικογραφία της Novartis

Παπαδοπούλου (ΑΝΕΛ): Η ΝΔ δεν μπορεί να κουκουλώσει το τρανταχτό σκάνδαλο και τη δικογραφία της Novartis
Δριμεία κριτική του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην εκπρόσωπο της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη
«H δικογραφία για το σκάνδαλο της NOVARTIS είναι υπαρκτή και έχει βγει στο φως της δημοσιότητας, χάρις στους αδέκαστους και γενναίους δικαστικούς», δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα  Παπαδοπούλου για την συνέντευξη της Μαρίας Σπυράκη στην Real News.
«Δυστυχώς για την εκπρόσωπο του κ. Μητσοτάκη, δεν μπορεί ούτε να "πάρει στο μαξιλάρι της", ούτε να κουκουλώσει το τρανταχτό σκάνδαλο και τη δικογραφία, όπως έπραξε το 2012 για το συγκλονιστικό γεγονός, ότι δισεκατομμύρια ευρώ αποχαιρετούσαν σαν αποδημητικά πουλιά τις ελληνικές τράπεζες, οι οποίες την ίδια ώρα προσπαθούσαν να κρατηθούν με αερομεταφορές χρημάτων από το εξωτερικό» υπογραμμίζει η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
«Όσο για την υπόθεση των πυρομαχικών, απλά της συνιστούμε να μη βιάζεται.
Η αλήθεια θα λάμψει σε όλο της το μεγαλείο για το ποιοι έπληξαν το κύρος της πατρίδας και με ποιο κόμμα συνδέονται» αναφέρει η κ. Παπαδοπούλου.
«Η κυβέρνηση επιδιώκει τη σπίλωση των πολιτικών αντιπάλων της προαναγγέλλοντας διώξεις που φαίνεται πως μέχρι στιγμής στηρίζονται σε κατηγορίες προστατευόμενων μαρτύρων αμφίβολης αξιοπιστίας», ανέφερε για την υπόθεση της Novartis η κ. Σπυράκη.
Η ίδια, σε συνέντευξή της  στην Real News τονίζει ότι «υπάρχει μια βιασύνη να εξαχθούν συμπεράσματα από την πλευρά της κυβέρνησης και μια βραδύτητα στη διαβίβαση της δικογραφίας στη Βουλή αμελλητί από τους εμπλεκόμενους δικαστικούς» και προσθέτει πως «οι μάρτυρες κατέθεταν σε δόσεις και οι καταθέσεις τους είχαν διαρρεύσει πριν καν δοθούν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης