Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισραήλ: Νέα έρευνα για διαφθορά σε βάρος του Netanyahu - Συνελήφθησαν υψηλόβαθμα στελέχη εταιρείας

Ισραήλ: Νέα έρευνα για διαφθορά σε βάρος του Netanyahu - Συνελήφθησαν υψηλόβαθμα στελέχη εταιρείας
Η αστυνομία εισηγήθηκε την άσκηση δίωξης στον ισραηλινό πρωθυπουργό για διαφθορά, απάτη και κατάχρηση εμπιστοσύνης σε δύο ξεχωριστές υποθέσεις
Νέα έρευνα για τη διαφθορά, στην οποία φέρεται να εμπλέκεται και ο πρωθυπουργός Netanyahu ξεκίνησε η Ισραηλινή αστυνομία η οποία συνέλαβε σήμερα (18/2) πολλά πρόσωπα που σχετίζονται με εταιρεία τηλεπικοινωνιών.
Μεταξύ των υπόπτων περιλαμβάνονται «υψηλόβαθμα στελέχη» του ομίλου τηλεπικοινωνιών Bezeq, ενώ σε δημοσιεύματα ισραηλινών μέσων ενημέρωσης, η εταιρεία φέρεται να έλαβε κάποια προνόμια με αντάλλαγμα την ευνοϊκή μεταχείριση του Netanyahu από τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Walla, που είναι μέλος του ομίλου Bezeq.
Την περασμένη Τρίτη, η αστυνομία εισηγήθηκε την άσκηση δίωξης στον ισραηλινό πρωθυπουργό για διαφθορά, απάτη και κατάχρηση εμπιστοσύνης σε δύο ξεχωριστές υποθέσεις. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι κατηγορίες είναι πολιτικά υποκινούμενες και απορρίπτει κάθε πιθανότητα να παραιτηθεί από το αξίωμά του.
Με βάση τις προτάσεις της αστυνομίας, ο γενικός εισαγγελέας θα πρέπει να αποφασίσει αν θα ασκήσει δίωξη ή όχι στον πρωθυπουργό, μια διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει πολλούς μήνες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης