Μήνυμα Κουρουμπλή στην Τουρκία: Τα σύνορα στο Αιγαίο έχουν οριστεί από Διεθνείς Συμβάσεις

Μήνυμα Κουρουμπλή στην Τουρκία: Τα σύνορα στο Αιγαίο έχουν οριστεί από Διεθνείς Συμβάσεις
Ο κ.Κουρουμπλής επισκέφθηκε το Λιμενικό Σταθμό Καστελόριζου και εξέφρασε την στήριξή του στο έργο των λιμενικών και του Λιμενικού Σώματος στο νησί
Το Καστελλόριζο επισκέφθηκε σήμερα (18/2/2018) ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, συνοδευόμενος από τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος  Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο  Λ.Σ. Ράπτη Σταμάτιο και ανώτατους αξιωματικούς του Λιμενικού Σώματος, με αφορμή τον εορτασμό του τριημέρου της Αποκριάς.
Όπως είπε είχε την ευκαιρία να εξετάσει μαζί με τη Δημοτική Αρχή τα προβλήματα που υπάρχουν και τις ευκαιρίες που δημιουργούνται με την πολιτική του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.
Ο κ.Κουρουμπλής επισκέφθηκε το Λιμενικό Σταθμό Καστελόριζου και όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εξέφρασε την στήριξή του στο έργο των λιμενικών και του Λιμενικού Σώματος στο Καστελόριζο.
Ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε ότι «τα σύνορα στα Βαλκάνια και στο Αιγαίο έχουν οριστεί από Διεθνείς Συμβάσεις και οι χώρες που τις έχουμε υπογράψει πρέπει όλες να το κατανοήσουμε και να πορευτούμε ειρηνικά στοχεύοντας στην ανάπτυξη των χωρών μας, στοχεύοντας στην ανάπτυξη όλων των χωρών της περιοχής»
Επισκέφθηκε στη συνέχεια το Δημαρχείο, και συνομίλησε με κατοίκους.
Υποδεχόμενος τον κ. Κουρουμπλή, ο αντιδήμαρχος Καστελόριζου Δημήτρης Αχλαδιώτης δήλωσε:
«Με την επίσκεψή σας σήμερα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εγκάρδια για την αμέριστή σας στήριξη προς τον δήμο του Καστελλόριζου. Έχετε αποδείξει κατ΄ επανάληψη το ειλικρινές ενδιαφέρον σας για τα θέματα και τις δυσκολίες που υφιστάμεθα ως κάτοικοι παραμεθορίου νησιού, αλλά και την υποστήριξή σας στις δύσκολες και χρονοβόρες προσπάθειες ανάπτυξης του νησιού μας.
Οι στοχευμένες ενέργειές σας, τόσο σε επίπεδο χρηματοδότησης όσο και σε επίπεδο παρεμβάσεων, συμβάλλουν πολύ συχνά τα μέγιστα στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων του νησιού μας. Για τις πρωτοβουλίες σας αυτές σας ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.»

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS