Τελευταία Νέα
Κερδισμένοι και Χαμένοι

Αντί να ποιήσουν την νήσσαν, συνεχίζουν να μας “προκαλούν” οι της BofA-ML

tags :
Αντί να ποιήσουν την νήσσαν, συνεχίζουν να μας “προκαλούν” οι της BofA-ML
Δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε την άποψη της στήλης για τα... Ριχτάδικα
Αντί να ποιήσουν την νήσσαν, συνεχίζουν να μας “προκαλούν” οι της BofA-ML

Οι αποδόσεις των ελληνικών κρατικών ομολόγων υποχώρησαν και στη συνέχεια ανέβηκαν και πάλι κατά 100 μονάδες βάσης από τα τέλη Νοεμβρίου μας ενημέρωσε η BofA Merrill Lynch στην νέα έκθεση της στην οποία διατήρησε την σύσταση ΥΠΟΑΠΟΔΟΣΗΣ για τις τέσσερις ελληνικές συστημικές τράπεζες.

Όπως επισημαίνει, λαμβάνει υπόψη αυτές τις μειωμένες αποδόσεις στις αποτιμήσεις των ελληνικών τραπεζών μέσω του κόστους ιδίων κεφαλαίων, το οποίο ενώ έχει μειωθεί εξακολουθεί να διατηρείται υψηλά και συγκεκριμένα στο 13,1% κατά μέσο όρο.

Η BofA συνεχίζει να πιστεύει ότι υπάρχει κίνδυνος dilution στις ελληνικές τράπεζες και γι’ αυτό διατηρεί την σύσταση ΥΠΟΑΠΟΔΟΣΗΣ, αν και ανεβάζει ελαφρώς τις τιμές-στόχους. Πιο αναλυτικά για την Alpha Bank ανεβάζει την τιμή-στόχο στα 1,3600 ευρώ από 1,3000 ευρώ, για την Εθνική στα 0,2500 ευρώ από 0,2100 ευρώ, για την Eurobank στα 0,6500 ευρώ από 0,5800 ευρώ και για την Πειραιώς στα 3,2600 ευρώ από 2,31 00 ευρώ.
.
Αυτά κι άλλα πολλά από τα αστέρια της ΒofA – Merrill Lynch, που πριν 3μήνες έκαψαν κόσμο και κοσμάκη (σε όσους φυσικά έδωσαν βάση στις δοξασίες τους…) και φυσικά αμέσως τα παπαγαλάκια ανέλαβαν δράση… Την άποψη της στήλης για τις ΕΚΘΕΣΕΙΣ (των ριχτάδικων, εξυπακούεται) την γνωρίζουν οι αναγνώστες της. Δεν χρειάζεται να την επαναλάβουμε…

http://www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης