Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο συνιδρυτής του Ethereum προειδοποιεί πως η αξία των κρυπτονομισμάτων ενδέχεται να μηδενιστεί

tags :
Ο συνιδρυτής του Ethereum προειδοποιεί πως η αξία των κρυπτονομισμάτων ενδέχεται να μηδενιστεί
Ο συνιδρυτής του Ethereum προειδοποιεί για τις έντονες διακυμάνσεις στον κλάδο κρυπτονομισμάτων
Η έντονη μεταβλητότητα στον κλάδο ψηφιακών νομισμάτων ενδέχεται να μειώσει «οποιαδήποτε στιγμή» την τιμή ορισμένων κρυπτονομισμάτων «ακόμη και κοντά στο μηδέν», προειδοποίησε ο συνιδρυτής του Ethereum, Vitalik Buterin.
Μάλιστα, σε αναρτήσεις του στο Twitter εντός του Σαββατοκύριακου, εκτίμησε πως τα «παραδοσιακά περιουσιακά στοιχεία εξακολουθούν να αποτελούν την πιο ασφαλή επιλογή» για το επενδυτικό κοινό.
«Μην τοποθετείται στα κρυπτονομίσματα χρήματα που δεν έχετε», συμπλήρωσε.
Να υπενθυμιστεί ότι το περασμένο έτος, πριν «προσγειωθούν» το 2018, τα δύο επικρατέστερα ψηφιακά νομίσματα, Bitcoin και Ethereum, ενισχύθηκαν κατά 1.400% και 9.000%, αντίστοιχα.
Βέβαια, ο Vitalik έχει αμφισβητήσει το εάν τέτοια εντυπωσιακά κέρδη στηρίζονται στην πραγματικότητα.
Ωστόσο, τον περασμένο Ιανουάριο, απώλεσαν το 18% και 20% της αξίας τους, αντίστοιχα.
Τον Δεκέμβριο, ο Vitalik ανέφερε πως ο κλάδος ψηφιακών νομισμάτων κινείται σε λάθος κατεύθυνση, κάνοντας λόγο για ανωριμότητα των εμπλεκομένων σε όλη την αγορά κρυπτογράφησης.
Ο 23χρονος σημείωνε, επίσης, ότι οι επενδυτές και οι επικεφαλής των εταιρειών του κλάδου πρέπει να κατανοήσουν τη διαφορά μεταξύ της θέσπισης μίας θετικής αλλαγής για την κοινωνία και της μετακίνησης μίας δέσμης χρημάτων.
Υπενθυμίζεται ότι η ρωσική εφημερίδα «Vedomosti» ανέδειξε τον Vitalik ως τον προγραμματιστή της χρονιάς στην Ρωσία, για το 2017!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης