Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Ανασφαλής η Oprah, ας κατέβει υποψήφια στις προεδρικές εκλογές του 2020

tags :
Trump: Ανασφαλής η Oprah, ας κατέβει υποψήφια στις προεδρικές εκλογές του 2020
Νέα «επίθεση» από τον Πρόεδρο Donald Trump στην Oprah Winfrey
Ως «ανασφαλή» χαρακτήρισε την Oprah Winfrey ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Donald Trump, μέσω ανάρτησής του στο Twitter, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του να την δει υποψήφια στις προεδρικές εκλογές του 2020.
«Θα εκτεθεί και θα χάσει όπως και οι υπόλοιποι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρεπουμπλικάνος, αναλογιζόμενος την περίπτωση υποψηφιότητάς της.
Επίσης, με αφορμή το χθεσινό σόου «60 Minutes», ο D.Trump ισχυρίστηκε ότι η γνωστή παρουσιάστρια έθεσε «προκατειλημμένα» ερωτήματα σχετικά με την πολιτική ζωή των Η.Π.Α..
Η μεγιστάνας Oprah έχει ξεκαθαρίσει από τον Ιανουάριο πως δεν ενδιαφέρεται να είναι υποψήφια για την προεδρία των Η.Π.Α. το 2020:
«Δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει…
Συναντήθηκα με κάποιον την επόμενη μέρα που είπε ότι θα με βοηθούσαν με μια εκστρατεία.
Δεν είναι για μένα.
«Ένιωθα πάντα πολύ ασφαλής και σίγουρη για τον εαυτό μου, γνωρίζοντας τι μπορώ να κάνω και τι όχι.
«Και έτσι δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει.
Δεν έχω το DNA για αυτό».
Αξίζει να επισημανθεί πως, σε δημοσκόπηση των NPR/NewsHour/Marist από τον Ιανουάριο 2018, η δημοφιλής Oprah συγκέντρωνε το 50% σε ό,τι αφορά στην πρόθεση ψήφου, με τον Ρεπουμπλικάνο Πρόεδρο να περιορίζεται στο 39%.
Βέβαια, από τη δημοσκόπηση προκύπτει ότι το 54% των ερωτηθέντων δεν επιθυμεί να συμμετάσχει η Oprah στις εκλογές, με το 35% να βρίσκεται σε αντίθετο κλίμα.
Σε αντίστοιχη δημοσκόπηση της Rasmussen Reports, η πάμπλουτη ηθοποιός και πρώην οικοδεσπότρια εκπομπής talk show συγκέντρωσε το 48% στην πρόθεση ψήφου των Αμερικανών, με το αντίστοιχο ποσοστό για τον Ρεπουμπλικάνο Πρόεδρο να διαμορφώνεται στο 38%.
Η ορμητική ομιλία στις Χρυσές Σφαίρες, πυροδότησε μαζικές εικασίες ότι η Oprah θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος με τους Δημοκρατικούς, το 2020.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης