Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Bull» για το Bitcoin ο ιδρυτής της BK Capital Management

tags :
«Bull» για το Bitcoin ο ιδρυτής της BK Capital Management
Σχεδόν όλα του τα χρήματα έχει τοποθετήσει στο Bitcoin ο ιδρυτής της BK Capital Management
Το 90% των χρημάτων του έχει τοποθετήσει στο Bitcoin ο ιδρυτής της BK Capital Management και επικεφαλής της BKCM Digital Asset Fund, Brian Kelly, όπως γνωστοποίησε σήμερα (19 Φεβρουαρίου 2018), εκφράζοντας την απόλυτη πίστη του στον πολλά υποσχόμενο κλάδο ψηφιακών νομισμάτων.
Μιλώντας στο κανάλι CNBC, στο οποίο εργαζόταν και ως οικονομικός αναλυτής, ξεκαθάρισε ότι τα παραπάνω αποτελούν δική του άποψη και δεν αποτελεί πρόταση προς το υπόλοιπο επενδυτικό κοινό, ενώ, ερωτηθείς για το πως ανέχθηκε να τοποθετήσει τα χρήματά του σε μια αγορά με ημερήσιες διακυμάνσεις 10% και 20%, απάντησε πως «το αντέχω».
Ο Brian Kelly επικαλέστηκε για την αισιοδοξία του τις προοπτικές των κρυπτονομισμάτων, οι οποίες ξεπερνούν την πρόβλεψη για χρησιμοποίηση ως ενός μελλοντικού συστήματος πληρωμών.
«Είναι κάτι παραπάνω από ένα νόμισμα.
Αποτελούν μια νέα κατηγορία περιουσιακών στοιχείων».
Βέβαια, παραδέχθηκε πως ορισμένες κρυπτοσυχνότητες που είναι εστιασμένες στην προστασία της ιδιωτικής ζωής, χρησιμοποιούνται στον «σκοτεινό διαδίκτυο».
Tο περασμένο έτος, το επικρατέστερο κρυπτονόμισμα ενισχύθηκε κατά 1.400%, για να σημειώσει απώλειες 18% τον Ιανουάριο του 2018.
Πλέον, διαπραγματεύεται λίγο πάνω από τα 11.000 δολάρια ανά μονάδα, όταν είχε φτάσει ακόμη και τα 19.800 τον Δεκέμβριο του 2017!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης