Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Άριστα 10 ο Τσίπρας στις σκευωρίες, κάτω από τη βάση στα εθνικά θέματα

Κικίλιας: Άριστα 10 ο Τσίπρας στις σκευωρίες, κάτω από τη βάση στα εθνικά θέματα
Ανεύθυνη και προβληματική η πολιτική της κυβέρνησης στα εθνικά θέματα είπε ο κ.Κικίλιας
Την θέση ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παίρνει άριστα 10 στις σκευωρίες και κάτω από τη βάση στα εθνικά θέματα διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Β. Κικίλιας, ο οποίος χαρακτήρισε ανεύθυνη και προβληματική την πολιτική της κυβέρνησης στα εθνικά θέματα.
Σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ.Κικίλιας εξέφρασε την ανησυχία του πως αυτή η πολιτική θα οδηγήσει σε μία εθνική ήττα.
«Πολύ φοβάμαι ότι θα οδηγήσει σε μία εθνική ήττα.
Ο Κ. Μητσοτάκης έκανε μία πολύ σοβαρή πολιτική στα εθνικά, αλλά το Μέγαρο Μαξίμου προσπαθεί και μέσα από αυτά να δημιουργήσει πρόβλημα στους πολιτικούς της αντιπάλους» είπε ο κ.Κικίλιας, τονίζοντας πως τη μπαγκέτα την κρατάει πάντα μία κυβέρνηση.
Όπως είπε ο κ.Κικίλιας, υπάρχει  μυστική διπλωματία για τα Σκόπια και «αν τη συνδυάσουμε με το αυριανό σόου λάσπης στη Βουλή, ο κ. Τσίπρας παίρνει άριστα δέκα στις σκευωρίες, αλλά κόβεται στα εθνικά».
«Ο κ. Κοτζιάς προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του κ. Καμμένου, καθώς ανοίγει, με δική του πρωτοβουλία, θέματα που έχουν τουλάχιστον αποτυχημένη εξέλιξη και τώρα δεν μπορεί να τα διαχειριστεί» τόνισε ο κ.Κικίλιας επισημαίνοντας σχετικά με το θέμα της Novartis πως κανείς δεν αμφιβάλλει ότι είναι παγκόσμιο σκάνδαλο και ότι πρέπει να διερευνηθεί και στην Ελλάδα.
«Την ώρα, όμως, που γίνεται το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας, την επομένη τρέχει ο κ. Τζανακόπουλος στον Άρειο Πάγο και βλέποντας ο κ. Τσίπρας τις δημοσκοπήσεις μετά το συλλαλητήριο τώρα σπεύδει να αποπροσανατολίσει τον λαό» υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης