Τελευταία Νέα
Διεθνή

Davis (Βρετανία): Δεν θέλουμε να υπονομεύσουμε την ΕΕ μετά το Brexit

Davis (Βρετανία): Δεν θέλουμε να υπονομεύσουμε την ΕΕ μετά το Brexit
Η Βρετανία δεν θέλει να υπονομεύσει την ΕΕ μετά την αποχώρησή της από την ΕΕ, δήλωσε ο David Davis
Η Βρετανία δεν θέλει να υπονομεύσει την ΕΕ μετά την αποχώρησή της από την ΕΕ, αντ’ αυτού επιθυμεί να γίνει ένας σεβαστός εταίρος στον καθορισμό νέων προτύπων για μια οικονομία που μεταβάλλεται, δήλωσε σήμερα (20/2/2018) ο βρετανός υπουργός Brexit, David Davis.
Σε μια ομιλία του στη Βιέννη, την οποία ο Davis χαρακτήρισε μία από τις πραγματικά παγκόσμιες πόλεις, ο βρετανός υπουργός προσπάθησε να περιορίσει τις ανησυχίες στην ΕΕ ότι η Βρετανία θα χρησιμοποιήσει το Brexit ως έναν τρόπο για να απορυθμίσει την οικονομία της και να υποβαθμίσει τα πρότυπα για την προσέλκυση νέων επενδύσεων.
Ο Davis εξέφρασε επίσης την πεποίθηση ότι η Βρετανία και η EE μπορούν να πετύχουν μια συμφωνία, αλλά ζήτησε από το μπλοκ να δει την εξασφάλιση μιας συμφωνίας ως ένα «κοινό εγχείρημα».
«Το να μετατραπεί αυτό σε μια οικονομική εταιρική σχέση που να λειτουργεί θα είναι ένα κοινό εγχείρημα, όπως και ο σχεδιασμός των μηχανισμών που θα διασφαλίζουν ότι και οι δύο πλευρές σέβονται το ανοικτό εμπόριο και το θεμιτό ανταγωνισμό», δήλωσε ο βρετανός υπουργός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης