Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Απορρίφθηκε το αίτημα της AT&T για αποκάλυψη στοιχείων για τη μη έγκριση εξαγοράς της Time Warner

ΗΠΑ: Απορρίφθηκε το αίτημα της AT&T για αποκάλυψη στοιχείων για τη μη έγκριση εξαγοράς της Time Warner
Η AT&T δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα αναφέρει ως αποδεικτικά στοιχεία τον Trump, ως υποψήφιο και ως πρόεδρο, που υποστήριζε ότι η συμφωνία ήταν κακή για τους καταναλωτές
Ένας ομοσπονδιακός δικαστής αρνήθηκε το αίτημα της AT&T, το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ να αποκαλύψει οποιεσδήποτε αναφορές επικοινωνίας μεταξύ του Λευκού Οίκου και κυβερνητικών δικηγόρων, οι οποίες αναφέρουν λεπτομερώς τις απόψεις του προέδρου Donald Trump σχετικά με τη συγχώνευση της εταιρείας Time Warner, την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018.
Το υπουργείο Δικαιοσύνης την Παρασκευή κινήθηκε για να εμποδίσει την AT&T να υποστηρίξει ότι η πολιτική, έπαιξε ρόλο στην απόφαση της κυβέρνησης να σταματήσει τη συγχώνευση, την οποία ο Trump επέκρινε δημοσίως.
"Σεβόμαστε την απόφαση του δικαστή και προσβλέπουμε στην επερχόμενη δίκη", δήλωσε ο Dan Petrocelli, δικηγόρος για την AT&T και την Time Warner.
Το υπουργείο Δικαιοσύνης κατέθεσε αγωγή το Νοέμβριο με στόχο να σταματήσει την AT&T, η οποία είναι ιδιοκτήτρια της DirecTV, για την εξαγορά της Time Warner, υποστηρίζοντας ότι η συμφωνία θα σήμαινε υψηλότερες τιμές για τους ανταγωνιστές κινητής τηλεφωνίας, τους διαδικτυακούς διανομείς βίντεο, αλλά και για τους καταναλωτές.
Η AT&T δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα αναφέρει ως αποδεικτικά στοιχεία τον Trump, ως υποψήφιο και ως πρόεδρο, που υποστήριζε ότι η συμφωνία ήταν κακή για τους καταναλωτές.
Ο Trump έχει εκφράσει δυσφορία πολλές φορές για το CNN της Time Warner, λόγω της κάλυψης της εκστρατείας και της κυβέρνησής του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης