Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Δικαστής απορρίπτει αίτημα της Volkswagen να καθυστερήσει η πρώτη δίκη για τις εκπομπές ρύπων

ΗΠΑ: Δικαστής απορρίπτει αίτημα της Volkswagen να καθυστερήσει η πρώτη δίκη για τις εκπομπές ρύπων
Δικαστής της πολιτείας της Βιρτζίνια απέρριψε την αίτηση της αμερικανικής μονάδας της Volkswagen για να καθυστερήσουν αρκετές από τις δίκες της εταιρείας
Δικαστής της πολιτείας της Βιρτζίνια απέρριψε την αίτηση της αμερικανικής μονάδας της Volkswagen, για να καθυστερήσουν αρκετές από τις δίκες της εταιρείας σχετικά με τις υπερβολικές εκπομπές ρύπων.
Η εταιρεία φοβάται ότι τα «φλεγματικά» σχόλια ενός δικηγόρου που εκπροσωπεί τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων σε ένα τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ, θα προκαλέσει αρνητικό κλίμα για αυτήν, στο σώμα των ενόρκων.
Ο δικαστής δήλωσε μετά από ακρόαση, ότι θα προχωρήσει σε δίκη στις 26 Φεβρουαρίου 2018, στην οποία μάρτυρα κατηγορίας είναι πολίτης της Βόρειας Καρολίνας που αγόρασε ένα πετρελαιοκίνητο Jetta το 2014.
Η Volkswagen δήλωσε ότι η δημοσιότητα από το ντοκιμαντέρ του Netflix, που αποκάλυψε ότι η εταιρεία είχε υποστηρίξει από κοινού δοκιμές σε πιθήκους το 2014 σε αναθυμιάσεις καυσαερίων από κινητήρες ντίζελ, θα μειώσει τις πιθανότητες να έχει μια δίκαιη δίκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης