Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Χρυσός Χορηγός στο τραπεζικό συνέδριο SACCO Leaders στην Κένυα η Intrasoft

tags :
Χρυσός Χορηγός στο τραπεζικό συνέδριο SACCO Leaders στην Κένυα η Intrasoft
Χρυσός οδηγός στο φετινό ετήσιο τραπεζικό συνέδριο SACCO Leaders στη Μομπάσα της Κένυας, θα είναι η Intrasoft International
Χρυσός οδηγός στο φετινό ετήσιο τραπεζικό συνέδριο SACCO Leaders στη Μομπάσα της Κένυας, που πραγματοποιείται στις 22 - 24 Φεβρουαρίου 2018, θα είναι η Intrasoft International, μέσω της θυγατρικής της στην Κένυα, της Intrasoft International East Africa.
Όπως αναφέρεται στη σημερινή (21/2/2018) ανακοίνωση, ως μία από τα πιο σημαντικές εκδηλώσεις στον κλάδο της συνεταιριστικής τραπεζικής στην Ανατολική Αφρική, το ετήσιο αυτό συνέδριο συγκεντρώνει στελέχη των SACCO (Συνεταιρικοί Αποταμιευτικοί και Πιστωτικοί Οργανισμοί) από όλες τις χώρες της περιοχής και φέτος εστιάζει στη χρηματοοικονομική ένταξη, έναν κρίσιμο παράγοντα για τη μείωση της φτώχειας και την ανάπτυξη.
Η χρηματοοικονομική ένταξη θεωρείται ως μία σημαντική αναπτυξιακή προτεραιότητα από τους φορείς χάραξης πολιτικής σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.
Η Intrasoft International East Africa, έχοντας συνεργαστεί στενά με τον κλάδο των SACCO τα τελευταία χρόνια, κατανοεί τη σημασία της θεματολογίας αυτής και Προσφέρει λύσεις που την υιοθετούν και την προάγουν.
Η Intrasoft υποστηρίζει το συνέδριο ως Χρυσός Χορηγός, αντανακλώντας πλήρως τη θέση της ως μακροπρόθεσμου παράγοντα στην αγορά χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών της Ανατολικής Αφρικής.
Μέσα από τις πρόσφατες επιτυχίες της στον τραπεζικό κλάδο στην Κένυα, την Τανζανία και την Ουγκάντα, η Intrasoft έχει προσαρμόσει πλήρως το ολοκληρωμένο σύστημα τραπεζικής της, Profits® (Integrated Core Banking System), για να ανταποκριθεί στις εξελισσόμενες ανάγκες των SACCO και να υποστηρίξει πλήρως την αποστολή τους.
«Η συμμετοχή και η χορηγία μας στο 3ο Ετήσιο Συνέδριο των SACCO Leaders στη Μομπάσα αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την Intrasoft International να εδραιωθεί στο τομέα των SACCO.
Έχουμε τη δυνατότητα να ανταλλάξουμε απόψεις με τους βασικούς παράγοντες όσον αφορά τις τραπεζικές τους ανάγκες και να βρεθούμε πιο κοντά με εταίρους, συνεργάτες και πελάτες σε αυτήν την εξειδικευμένη αγορά», δήλωσε η Wambui Mbesa, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Intrasoft International East Africa.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης