Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στις Βρυξέλλες ο Αναστασιάδης (23/2) - Θα ενημερώσει τους Ευρωπαίους για την τουρκική προκλητικότητα

Στις Βρυξέλλες ο Αναστασιάδης (23/2) - Θα ενημερώσει τους Ευρωπαίους για την τουρκική προκλητικότητα
Ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, θα συναντηθεί με Ευρωπαίους αξιωματούχους στους οποίους θα θέσει και το θέμα της τουρκικής προκλητικότητας στην κυπριακή ΑΟΖ
Για τις τουρκικές προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ θα ενημερώσει τους ηγέτες των χωρών-μελών της ΕΕ ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, κατά τη διάρκεια των εργασιών του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα διεξαχθούν υπό τη μορφή γεύματος εργασίας, την Παρασκευή (23/2/2018), στις Βρυξέλλες.
Επίσης, θα έχει επίσης χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Donald Tusk, τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jean Claude Juncker, και ανάμεσα σε άλλους Ευρωπαίους ηγέτες, με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Emmanuel Macron, τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα, τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Paolo Gentiloni.
Επισημαίνεται ότι ο κ. Αναστασιάδης αναχωρεί αύριο (22/2/2018) για τις Βρυξέλλες, ενώ τις εργασίες του Συμβουλίου αναμένεται να απασχολήσουν θέματα, που άπτονται της μετάβασης στον νέο θεσμικό κύκλο από το 2019.
Επίσης, θα γίνει ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο που θα πρέπει να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις προτεραιότητες της Ε.Ε. μετά το 2020.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης