Διάκριση για τη «Lidl Hellas» στα βραβεία «Hellenic Responsible Business Αwards 2018»

Διάκριση για τη «Lidl Hellas» στα βραβεία «Hellenic Responsible Business Αwards 2018»
Στη Lidl Hellas ένας από τους βασικούς πυλώνες Εταιρικής Υπευθυνότητας είναι το περιβάλλον.
Μια νέα διάκριση κατέκτησε η Lidl Hellas στο πλαίσιο των «Hellenic Responsible Business Αwards 2018», το BRONZE βραβείο στην κατηγορία Περιβάλλον Βιώσιμη Ανάπτυξη για τη χορηγία της στο Πάρκο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης
Στη Lidl Hellas ένας από τους βασικούς πυλώνες Εταιρικής Υπευθυνότητας είναι το περιβάλλον.
Ο στόχος μας για υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και αποδοτικότητα μπορεί να επιτευχθεί μέσα από ένα υγιές φυσικό περιβάλλον, γι’ αυτό εφαρμόζουμε φιλικές προς το περιβάλλον καινοτομίες για την περιβαλλοντικά φιλική λειτουργία μας.
Το πάρκο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης αποτελεί μια καινοτόμο πρωτοβουλία, καθώς είναι το πρώτο και μοναδικό αντίστοιχο πάρκο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, ενώ είναι απολύτως σύμφωνο τόσο με το «Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων» της Ελλάδας, όσο και με τις προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ανακύκλωση συσκευασιών.
Περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα εργαστήρι περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, όπου πραγματοποιούνται μαθήματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για τους μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εργαστήρι καλλιτεχνικής περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, όπου κατασκευάζονται προϊόντα και έργα τέχνης με χρήση ανακυκλώσιμων υλικών, χώρο περιβαλλοντικών παιχνιδιών, όπου μέσα από μια διαδικασία παιχνιδιού γίνεται εκπαίδευση για την ανακύκλωση συσκευασιών και των οφελών από την προστασία του περιβάλλοντος, μηχανήματα ανταποδοτικής ανακύκλωσης για την ανακύκλωση μεταλλικών, πλαστικών και γυάλινων συσκευασιών με παροχή ανταποδοτικού κινήτρου, αλλά και παιδότοπο και χώρο αναψυχής.
Το πάρκο επισκέπτονται καθημερινά 200 – 400 μαθητές για να ανακυκλώσουν αλλά και να παρακολουθήσουν τα περιβαλλοντικά εκπαιδευτικά εργαστήρια.
Επίσης οι γονείς μπορούν να έρθουν με τα παιδιά τους τα Σαββατοκύριακα και να απολαύσουν τους χώρους του πάρκου καθώς και να ανακυκλώσουν.
Διατηρούμε την περιβαλλοντική συνείδηση ζωντανή, γιατί πιστεύουμε ότι η ορθολογική περιβαλλοντική διαχείριση είναι θέμα όλων.

Επισκεφθείτε μας και στο:
www.lidl-hellas.gr
www.lidl-axizei.gr
www.facebook.com/lidlgr/
www.twitter.com/Lidl_Hellas_
www.instagram.com/lidl_hellas
www.linkedin.com/company/lidl-hellas
https://www.youtube.com/user/lidlhellas
Snapchat: Lidlhellas

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS