Επαφές Ξενόφου (ΤΑΙΠΕΔ) με Κομισιόν και DGComp - Στο επίκεντρο οι αποκρατικοποιήσεις

Επαφές Ξενόφου (ΤΑΙΠΕΔ) με  Κομισιόν και  DGComp - Στο επίκεντρο οι αποκρατικοποιήσεις
Επαφές Ξενόφου (ΤΑΙΠΕΔ) με  Κομισιόν και  DGComp - Στο επίκεντρο οι αποκρατικοποιήσεις
Συναντήσεις με κοινοτικούς αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της DGComp πραγματοποίησαν σήμερα στις Βρυξέλλες οι επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος, κ. Άρης Ξενόφος και ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Ριχάρδος Λαμπίρης
Κατά την διάρκεια των συναντήσεων η διοίκηση του Ταμείου είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους Ευρωπαίους αξιωματούχους για την πρόοδο του προγράμματος αξιοποίησης δημόσιας περιουσίας και να υπογραμμίσει την ταχύτητα με την οποία το ΤΑΙΠΕΔ ανταποκρίνεται σήμερα στις δεσμεύσεις του προγράμματος και το θετικό κλίμα που έχει ήδη διαμορφωθεί.
Ειδική αναφορά έγινε στην επικειμένη ολοκλήρωση της διάθεσης του 67% του ΟΛΘ και στο πρόσφατο έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον που έλθει εκδηλωθεί για το ΔΕΣΦΑ, την Μαρίνα Αλίμου και την Εγνατία Οδό.
Κοινή είναι η πεποίθηση όλων ότι το θετικό κλίμα πρέπει να διατηρηθεί, με τους συνομιλητές να επισημαίνουν την αναπτυξιακή προοπτική που ανοίγεται για την χώρα από την προσέλκυση διεθνών επενδυτών και νέων κεφαλαίων.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης με αξιωματούχους της DGComp συζητήθηκαν θέματα τεχνικής φύσεως σχετικά με το πρόγραμμα αξιοποίησης και αξιολογήθηκαν επόμενες κινήσεις που θα επιτρέψουν την ολοκλήρωση της επέκτασης της σύμβασης παραχώρησης του ΔΑΑ "Ελ. Βενιζέλος".

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS