Τελευταία Νέα
Οικονομία

Χατζηδάκης (ΝΔ): Πρέπει να γίνουν αλλαγές στο πλαίσιο της επιχειρηματικότητας μέσα από κίνητρα

Χατζηδάκης (ΝΔ): Πρέπει να γίνουν αλλαγές στο πλαίσιο της επιχειρηματικότητας μέσα από κίνητρα
Την ανάγκη να υπάρξουν αλλαγές στο πλαίσιο της επιχειρηματικότητας μέσα από κίνητρα, επεσήμανε ο Κωστής Χατζηδάκης
Την ανάγκη να υπάρξουν αλλαγές στο πλαίσιο της επιχειρηματικότητας μέσα από κίνητρα, υπογράμμισε σήμερα (21/2/2018) ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης.
Μιλώντας κατά τη διάρκεια των εργασιών του Επιχειρηματικού Συνεδρίου που διοργανώνει ο ΣΕΒ, με τίτλο: «Οδηγός Ανάπτυξης των Μεσαίων και Μικρών Επιχειρήσεων», ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε ότι ως υπουργός Ανάπτυξης προώθησε την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ και έγιναν αρκετά βήματα, τα οποία, όπως τόνισε, τα συνέχισε και η σημερινή κυβέρνηση, ενώ πρόσθεσε ότι καλό θα είναι να συνεχιστεί η προσπάθεια με τη συμβολή και των ίδιων των επιχειρήσεων.
Στην Ελλάδα είμαστε βολεμένοι και φοβόμαστε ένα άλλο επιχειρηματικό περιβάλλον, υπογράμμισε ο κ. Χατζηδάκης, προσθέτοντας ότι έχει κάνει πρόταση στο κόμμα του, όταν αναλάβει την εξουσία, να προωθήσει ένα ενιαίο κέντρο για τις εξαγωγές κα τις επενδύσεις, υπό τις οδηγίες ενός καλά πληρωμένου στελέχους από την αγορά, για να συντονίσει όλες τις υπηρεσίες.
Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι η Ελλάδα πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα της Κύπρου, με λιγότερες δαπάνες, αλλά και λιγότερους φόρους και άνοιγμα στην επιχειρηματικότητα.
«Πρέπει να γίνουν αλλαγές στο πλαίσιο της επιχειρηματικότητας μέσα από κίνητρα» υπογράμμισε ο κ. Χατζηδάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης