Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Σαθρό υπόβαθρο – Μαξίμου ηχώ του Σαμαρά ο Μητσοτάκης

tags :
ΝΔ: Σαθρό υπόβαθρο – Μαξίμου ηχώ του Σαμαρά ο Μητσοτάκης
ΝΔ: Σαθρό υπόβαθρο – Μαξίμου ηχώ του Σαμαρά ο Μητσοτάκης
Η αντιπαράθεση της κυβέρνησης με την αξιωματική αντιπολίτευση συνεχίστηκε με διαρροές και μετά τις ομιλίες των δύο πολιτικών αρχηγών στην αίθουσα της ολομέλειας.
Πηγές της ΝΔ, σχολίαζαν την ομιλία του πρωθυπουργου: «Αφού κατηγόρησαν δέκα ανθρώπους  και τους κρέμασαν στα μανταλάκια, τελικά ήρθε απόψε ο κ. Τσίπρας για να μας πει αν υπάρχει ή όχι ανάληψη πολιτικής ευθύνης. Πίσω από την τοποθέτηση του πρωθυπουργού υπάρχει η παραδοχή ότι ήταν σαθρό το όλο υπόβαθρο της πρότασης για την προανακριτική επιτροπή".  
Η απάντηση ήλθε με σχόλιο κυβερνητικού αξιωματούχου που ανέφερε: «Η ανάληψη πολιτικής ευθύνης για το ομολογημένο πλέον σκάνδαλο Νοβάρτις ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει ο κ. Μητσοτάκης. Αντί αυτού έμεινε να ακούγεται ως παράφωνη ηχώ του παραληρούντος κ. Σαμαρά. Όσο για τις τυχόν ποινικές ευθύνες, για τις οποίες έσπευσε η ΝΔ να κάνει λόγο για «παραδοχή σαθρού υποβάθρου», την συμβουλεύουμε να μην προτρέχει. Όσο πιο πολλή φόρα παίρνει, τόσο πιο σφοδρή θα είναι η πρόσκρουση όταν η Προανακριτική επιτελέσει το έργο της. Και τότε ίσως να μην αρκεί για τη ΝΔ η ετεροχρονισμένη ανάληψη της πολιτικής ευθύνης.

Σπ. Γκ.  
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης