Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βίτσας για Novartis: Όποιος είναι αθώος, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα – Να τηρηθούν οι διαδικασίες

Βίτσας για Novartis: Όποιος είναι αθώος, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα – Να τηρηθούν οι διαδικασίες
Είναι λογικό η πρώτη αντίδραση όποιου βάλλεται να είναι πως πρόκειται για σκευωρία τόνισε ο αναπληρωτής υπ. Εθνικής Άμυνας
Την θέση ότι όποιος είναι αθώος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δ. Βίτσας κληθείς να σχολιάσει την παραπομπή σε προανακριτική επιτροπή των 10 πολιτικών προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της Novartis.
«Είναι λογικό η πρώτη αντίδραση όποιου βάλλεται να είναι πως πρόκειται για σκευωρία» διατύπωσε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ. Βίτσας, ο οποίος τόνισε ότι η προνακριτική μπορεί να πάρει και καταθέσεις από μάρτυρες και να παρατείνει την χρονική της διάρκεια για όσο χρειαστεί.
«Εάν παραπεμφθούν κάποιοι, αυτό θα γίνει με συγκεκριμένη λογική ότι πιθανά τέλεσαν το συγκεκριμένο αδίκημα και η Δικαιοσύνη μετά θα αποφανθεί.
Δεν ξέρω το πότε θα γίνει αυτό» υπογράμμισε ο κ.Βίτσας.
Κληθείς να σχολιάσει την φορτισμένη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Π. Πικραμμένου και την τοποθέτηση του ότι περίμενε περισσότερο σεβασμό ο κ.Βίτσας είπε ότι «ο οφειλόμενος σεβασμός είναι προς όλους και ο μεγαλύτερος σεβασμός είναι να τηρηθούν οι διαδικασίες στο έπακρο».
«Βεβαίως η ομιλία Πικραμμένου ήταν φορτισμένη, όπως ήταν όμως και για όλους.
Ο καθένας για τον εαυτό του ξέρει την αλήθεια» επεσήμανε ο κ.Βίτσας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης