Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Elpedison: Εγκαινιάζει τη Νέα της Υπηρεσία Παρακολούθησης και Διαχείρισης Ενέργειας

tags :
Elpedison: Εγκαινιάζει τη Νέα της Υπηρεσία Παρακολούθησης και Διαχείρισης Ενέργειας
Η υπηρεσία Energy Monitoring & Management της Elpedison αποτελεί σημαντικό εργαλείο για τις επιχειρήσεις
Η Elpedison, ο πρώτος ιδιώτης παραγωγός ενέργειας αποκλειστικά με καύσιμο φυσικό αέριο και ο μεγαλύτερος εναλλακτικός προμηθευτής ηλεκτρικού ρεύματος για επιχειρήσεις και νοικοκυριά, διαμόρφωσε για τους επιχειρησιακούς πελάτες της τη νέα υπηρεσία Energy Monitoring & Management, για την παρακολούθηση της ενεργειακής τους κατανάλωσης και την ορθή διαχείρισή της.
Η υπηρεσία Energy Monitoring & Management της Elpedison αποτελεί σημαντικό εργαλείο για τις επιχειρήσεις, αφού τις βοηθάει να κατανοήσουν καλύτερα τις ανάγκες και το προφίλ κατανάλωσής τους σε ηλεκτρικό ρεύμα, προκειμένου να διαχειρίζονται ορθότερα την ενεργειακή τους κατανάλωση.
Απώτερος στόχος της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι να βοηθήσει τον εκάστοτε πελάτη να καταναλώνει μόνο την ενέργεια που πραγματικά απαιτείται για την επιχειρησιακή του δραστηριότητα, μειώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το συνολικό ενεργειακό του κόστος.
Συγκεκριμένα, με την υπηρεσία Energy Monitoring & Management, η Elpedison παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα τηλε-μετρούμενης (remote) συλλογής δεδομένων κατανάλωσης σε πραγματικό χρόνο για ολόκληρες εγκαταστάσεις, μεμονωμένες λειτουργίες ή για συγκεκριμένα τμήματα της παραγωγής.
Επιπλέον, η υπηρεσία προσφέρει πρόσβαση σε πολύτιμες πληροφορίες μέσα από ένα εύχρηστο διαδικτυακό εργαλείο, τη δυνατότητα να λαμβάνουν οι πελάτες αυτόματες ειδοποιήσεις – alarms, alerts - όταν τα όρια συγκεκριμένων μετρήσεων ξεπερνούν αυτά που έχει θέσει η κάθε επιχείρηση καθώς και έξυπνα εργαλεία αναφορών και ανάλυσης δεδομένων, που αφορούν στην κατανάλωση του εκάστοτε πελάτη.
Χάρη στη νέα υπηρεσία, οι επιχειρησιακοί πελάτες της Elpedison έχουν στη διάθεσή τους τις απαραίτητες πληροφορίες, ώστε να διαχειριστούν καλύτερα την ενέργειά τους, να κάνουν τις εγκαταστάσεις τους πιο αποτελεσματικές, να βελτιστοποιήσουν την παραγωγικότητά τους, να αυξήσουν τη ζωή των εξοπλισμών τους, να μειώσουν τα έξοδα ενέργειας και συντήρησης και, συνεπώς, τη συνολική τους επίδραση στο περιβάλλον.
Η υπηρεσία Energy Monitoring & Management της Elpedison παρέχεται μέσω μιας απλής και ολοκληρωμένης λύσης 360ο, την οποία διαμόρφωσε η Εταιρεία με ιδιαίτερα πελατο-κεντρική προσέγγιση. Η λύση αυτή περιλαμβάνει την εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού, μία on-line πλατφόρμα στη βάση μιας πολύ φιλικής πλοήγησης για τους χρήστες προκειμένου για την παρακολούθηση της κατανάλωσής τους σε πραγματικό χρόνο, τεχνική υποστήριξη καθώς και τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών Energy Consulting, εφόσον ζητηθεί από τον πελάτη.
Η υπηρεσία Εnergy Monitoring & Management της Elpedison περιλαμβάνεται στο χαρτοφυλάκιο των νέων υπηρεσιών της Εταιρείας, που βοηθούν τους πελάτες να βελτιστοποιήσουν την ενεργειακή τους κατανάλωση και, επομένως, να μειώσουν το κόστος τους αλλά και το ενεργειακό τους αποτύπωμα.
Επιπλέον, η νέα υπηρεσία εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής της Elpedison να αποτελεί κινητήρια δύναμη στην Εξοικονόμηση Ενέργειας, συμβάλλοντας στο σημαντικό εθνικό στόχο που αφορά στη βελτίωση της Ενεργειακής Απόδοσης της χώρας κατά 20% μέχρι το 2020.

Λίγα λόγια για την Elpedison
Η Elpedison είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των Ομίλων ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ενός από τους μεγαλύτερους εμπορικούς και βιομηχανικούς ενεργειακούς Ομίλους στη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη, EDISON, της μακροβιότερης εταιρείας παραγωγής ενέργειας στην Ευρώπη και μίας από τις μεγαλύτερες στην Ιταλία και ΕΛΛΑΚΤΩΡ, του ελληνικού Ομίλου ηγέτη στον τομέα των κατασκευών.
Η Elpedison αποτελεί τον μεγαλύτερο εναλλακτικό προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος της χώρας και τον προμηθευτή φυσικού αερίου σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά, προσφέροντας τις υπηρεσίες της με αξιοπιστία και ακεραιότητα.
Με τις 2 ιδιόκτητες μονάδες της παραγωγής ενέργειας στη Θίσβη και τη Θεσσαλονίκη, είναι σήμερα ο πρώτος ιδιώτης παραγωγός ενέργειας στην Ελλάδα.
Έχοντας κληρονομήσει την εμπειρία και τεχνογνωσία από τις μητρικές της εταιρείες, η Elpedison στοχεύει να είναι πάντα ηγετικός παίκτης στον τομέα της, προσφέροντας με σταθερότητα και συνέπεια ανταγωνιστικά και καινοτόμα ενεργειακά προϊόντα καθώς και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης