Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Airbnb θα επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν κράτηση και σε ξενοδοχεία!

tags :
Η Airbnb θα επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν κράτηση και σε ξενοδοχεία!
Αλλαγή πολιτικής από την Airbnb, θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν κράτηση σε κανονικά ξενοδοχεία!
Την προσθήκη ξενοδοχείων στη δημοφιλή πλατφόρμα της θα γνωστοποιήσει σήμερα (22 Φεβρουαρίου 2018) επίσημα η Airbnb, σε μία προσπάθεια να επιτύχει τον στόχο για ένα (1) δισεκατομμύριο χρήστες έως το 2028!
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, εταιρεία, με ηλικία 10 χρόνων και αξία περί τα 31 δισεκ. δολάρια, θα προσθέσει επίσης τις επιλογές «Airbnb Plus» και «Beyond by Airbnb», για πιο πολυτελείς επιλογές.
Παράλληλα, μέσω του προγράμματος «Superguest», θα προσφέρει γενναιόδωρες εκπτώσεις στους πελάτες που χρησιμοποιούν συχνά τις υπηρεσίες της.
Όπως είχε ήδη γίνει γνωστός εντός του τρέχοντος Φεβρουαρίου, η Airbnb δεν θα προχωρήσει σε αρχική δημόσια προσφορά (Initial Public Offering, IPO) εντός του τρέχοντος έτους.
«Δεν θα προχωρήσουμε σε ΙΡΟ το 2018.
Η κύρια εστίασή μας είναι να γίνουμε μια εταιρεία του 21ου αιώνα και να προχωρήσουμε την αποστολή μας.
Προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι για να εισαχθούμε στο χρηματιστήριο και θα λάβουμε αποφάσεις σχετικά με τη δημοσιοποίηση του δικού μας χρονοδιαγράμματος», δήλωσε σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος κ. Brian Chesky.
Ο κ. Chesky είχε αναφέρει τον περασμένο Οκτώβριο ότι η Airbnb βρισκόταν στα μισά μίας διετούς διαδικασίας προετοιμασίας για IPO.

Διαβάστε: Η Airbnb κερδίζει συνεχώς έδαφος έναντι των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης