Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Grivalia Propertis: Διανομή μερίσματος 0,35 ευρώ ανά μετοχή για το 2017 προτείνει το Δ.Σ.

tags :
Grivalia Propertis: Διανομή μερίσματος 0,35 ευρώ ανά μετοχή για το 2017 προτείνει το Δ.Σ.
Tο τελικό ποσό του μερίσματος ανέρχεται σε 0,36457 ευρώ/μετοχή (καθαρό) και δεν αναμένεται να μεταβληθεί ουσιωδώς κατά την ημερομηνία προσδιορισμού δικαιούχων
Η Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο αποφάσισε να προτείνει στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων που θα συνέλθει την 21η Μαρτίου 2018, τη διανομή μερίσματος ύψους 0,35 ευρώ/μετοχή (καθαρό) για τη χρήση 2017.
Η εταιρεία, στην σχετική της ανακοίνωση, σημειώνει ότι το ποσό του μερίσματος που αναλογεί στις μετοχές που θα έχει στην κατοχή της η Εταιρεία κατά την ημερομηνία προσδιορισμού δικαιούχων, θα προσαυξήσει αναλογικά το ποσό του μερίσματος που αντιστοιχεί στις υπόλοιπες μετοχές.
Σήμερα, το τελικό ποσό του μερίσματος ανέρχεται σε 0,36457 ευρώ/μετοχή (καθαρό) και δεν αναμένεται να μεταβληθεί ουσιωδώς κατά την ημερομηνία προσδιορισμού δικαιούχων.
Οι ημερομηνίες αποκοπής, προσδιορισμού δικαιούχων, πληρωμής του μερίσματος καθώς και η πληρώτρια τράπεζα θα ανακοινωθούν ευθύς μετά τη λήψη της σχετικής απόφασης από την Τακτική Γενική Συνέλευση.
Η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Grivalia Properties θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαρτίου. Πέραν της πρότασης για το μέρισμα, θα συζητηθεί επίσης η απόκτηση ιδίων μετοχών και η εκλογή νέων μελών του ΔΣ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης