Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Η μαχήτρια του YPG που ανατινάζει τα τουρκικά άρματα!

Η μαχήτρια του YPG που ανατινάζει τα τουρκικά άρματα!
Παγίδα θανάτου για τα τουρκικά άρματα το Afrin.
Σε φιάσκο με συνέπειες που δεν μπορούν να προβλεφθούν εξελίσσεται η τουρκική επιχείρηση των Τούρκων στη βόρεια Συρία. Ο “Κλάδος Ελαίας” κοστίζει πολλά κάθε ώρα, κάθε μέρα που περνά. Πρώτα απ΄ όλα σε ανθρώπινες απώλειες, αλλά και σε άρματα μάχης, που ανατινάζονται από τους Κούρδους το ένα μετά το άλλο!
Οι Κούρδοι δε διαθέτουν μόνο σύγχρονα αντιαρματικά βλήματα KORNET-E σοβιετικής κατασκευής ή TOW αμερικανικής κατασκευής. Διαθέτουν, όπως φαίνεται και πλήρη γνώση των τουρκικών αρμάτων μάχης, χτυπώντας τα σε σημεία που αυτά είναι ευάλωτα.

Αποτέλεσμα εικόνας για τουρκικά άρματα
Στα τουρκικά Leopard 2Α4, για παράδειγμα, στοχεύουν και πλήττουν το σημείο που είναι αποθηκευμένα τα πυρομαχικά του άρματος.
Την ίδια ώρα, οι Τούρκοι χάνουν ακόμη και στον πόλεμο προπαγάνδας που βρίσκεται σε εξέλιξη έχοντας βρει άξιο αντίπαλο τους Κούρδους. Οι Τούρκοι από την πλευρά τους, με τα απρόσωπα και μάλλον κουραστικά videos, που προσπαθούν να πείσουν ότι πολεμούν την τρομοκρατία και από την άλλη η προβολή προσώπων που συγκινούν και σίγουρα εμπνέουν κόσμο να σπεύσει να πολεμήσει στο πλευρό των Κούρδων.


Παράδειγμα η κοπέλα των φωτογραφιών, που έχουν δημοσιοποιήσει οι Κούρδοι του YPG. Πρόκειται για την μαχήτρια που στοχεύει και τινάζει στον αέρα τα άρματα μάχης των Τούρκων που βλέπουμε σε βίντεο και φωτογραφίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης