Πολιτική

Ζαχαράκη (ΝΔ): Να μην γίνει άρον άρον η προανακριτική επιτροπή – Να εξεταστούν οι μάρτυρες μαζί με τους πολιτικούς

tags :
Ζαχαράκη (ΝΔ): Να μην γίνει άρον άρον η προανακριτική επιτροπή – Να εξεταστούν οι μάρτυρες μαζί με τους πολιτικούς
Η ΝΔ έχει δηλώσει να αναζητηθούν ευθύνες για τη μη έκδοση τιμών το 2015 -2016 από τον κ.Κουρουμπλή είπε η κα.Ζαχαράκη
Να μην γίνει άρον άρον η προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση της Novartis και να εξεταστούν μαζί οι μάρτυρες και οι 10 πολιτικοί που φέρονται να εμπλέκονται σε αυτήν ζήτησε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη.
«Να συζητηθούν τα πάντα και η ίδια η Νέα Δημοκρατία έχει δηλώσει να αναζητηθούν ευθύνες για τη μη έκδοση τιμών το 2015-2016 από τον κ. Κουρουμπλή» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 η κα.Ζαχαράκη, η οποία σχετικά με τις ευθύνες που μπορεί να έχει ο κ. Κουρουμπλής, αναφέρθηκε στο «γεγονός ότι δεν εκδόθηκε δελτίο τιμών για το 2015 και το 2016, πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες γιατί αυτό το βάρος πέφτει στον πολίτη».
«Υπάρχει περιορισμός στην κρατική δαπάνη και η μη έκδοση τιμών έγινε με το επιχείρημα ότι υπήρχε διαπραγμάτευση με την τρόικα» τόνισε η κα.Ζαχαράκη.
«Αυτό που συντελείται είναι μια επικράτηση του παραλόγου διότι αν πράγματι όλον αυτόν τον καιρό συγκεντρώνονται στοιχεία για ένα υπαρκτό σκάνδαλο, αν έχει να κάνει με χρηματισμό παραγόντων, εγώ θα έλεγα ότι αυτή η διαδικασία που ακολουθήθηκε μας πάει στην αντίπερα όχθη, δεν μας κάνει πιο σοφούς» τόνισε η κα.Ζαχαράκη, η οποία διερωτήθηκε «γιατί παραμένουν τα προϊόντα της Novartis μέσα στις λίστες και γιατί κερδοφορεί περισσότερο η συγκεκριμένη εταιρία, σε σχέση με το 2014;».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης