Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Μάνθος (Δυναμική ΑΧΕ): Ρεμβάζει μέσα στο εύρος διακύμανσης 828-850 μονάδων ο ΓΔ

tags :
Μάνθος (Δυναμική ΑΧΕ): Ρεμβάζει μέσα στο εύρος διακύμανσης 828-850 μονάδων ο ΓΔ
Ο Τραπεζικός Δείκτης συμπεριφέρεται στις τελευταίες συνεδριάσεις ως ένα ιδιότυπο διαγραμματικό “πινγκ-πονγκ”
Χωρίς την ύπαρξη ουσιαστικής μετατόπισης ο Γενικός Δείκτης ρεμβάζει μέσα στο εύρος διακύμανσης των  828  με 850 μονάδων προσπαθώντας να εκμαιεύσει την επόμενη βραχυχρόνια τάση.
Προς επανάληψη των προηγούμενων τεχνικών άρθρων τα σημεία αντίστασης εκτείνονται μέσα στη ζώνη των 860 με 880 μονάδων ενώ αντίστροφα τα επίπεδα στήριξης εντοπίζονται μεταξύ των 828 με 814 μονάδων. Οποιαδήποτε επιβεβαιωμένη διάτρηση με ημερήσιο κλείσιμο και αυξημένο τζίρο συναλλαγών θα αυξήσει σημαντικά την αδρεναλίνη των ενεργών επενδυτών.
Μέχρι τότε ο Γενικός Δείκτης θα επικεντρώνεται στις τυχόν εσωτερικές αναδιαρθρώσεις  των ξένων θεσμικών χαρτοφυλακίων ενόψει και των τρίμηνων αλλαγών των MSCI Standard  και Small Cap την ερχόμενη Τετάρτη.
Σε παρόμοια κατάσταση διερεύνησης του  διαγραμματικού πεδίου των 2150 μονάδων βρίσκεται και ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης  FTSE 25  κρατώντας προς το παρόν το ανοδικό χάσμα, που αποτυπώθηκε στις 15 Φλεβάρη μεταξύ των 2123 και των 2134 μονάδων.
Εδώ τα σημεία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον εμφανίζονται στις 2200 μονάδες για το στρατόπεδο των Bullsκαι οι 2080 μονάδες για το «εχθρικό» στρατόπεδο των Bears.
Τέλος ο Τραπεζικός Δείκτης συμπεριφέρεται στις τελευταίες συνεδριάσεις ως ένα ιδιότυπο διαγραμματικό “πινγκ-πονγκ” χτυπώντας πάνω στα βραχυχρόνια όρια αντίστασης και στήριξης των 940 και 900 μονάδων αντίστοιχα.
Με το χρόνο να πιέζει επικίνδυνα κυρίως προς την πλευρά της στήριξης των 900 μονάδων ο δείκτης ψάχνει εναγωνίως μια χαραμάδα ανοδικής  διαφυγής από το επίπεδο των 940 με 950 μονάδων δραπετεύοντας έτσι προς την περιοχή των 975 με 980 μονάδων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης