Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Eπιχειρηματική αποστολή στη Λ. Αμερική, διοργανώνει το Ελληνο-Γερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο

Eπιχειρηματική αποστολή στη Λ. Αμερική, διοργανώνει το Ελληνο-Γερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο
Επιχειρηματική αποστολή σε τρεις χώρες της Λατινικής Αμερικής για διερεύνηση δυνατοτήτων και αναζήτηση συνεργασιών
Επιχειρηματική αποστολή σε τρεις χώρες της Λατινικής Αμερικής για διερεύνηση δυνατοτήτων και αναζήτηση συνεργασιών, σε μία ήπειρο με πολλές αναξιοποίητες ευκαιρίες, διοργανώνουν το Ελληνο-Γερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας-Λατινικής Αμερικής.
Η αποστολή θα επισκεφθεί διαδοχικά το Σάο Πάολο στις 12-13 Απριλίου, την Μποκοτά στις 16-17 Απριλίου και την Πόλη του Μεξικού στις 18-19 Απριλίου 2018.
Στόχος της αποστολής είναι να δώσει την ευκαιρία σε εξωστρεφείς εταιρίες, να διερευνήσουν τις συγκεκριμένες αγορές και να έχουν επαφές και συζητήσεις με τοπικές εταιρίες, για να επιδιώξουν συμφωνίες για εξαγωγές, joint-ventures, συμπράξεις, μεταφορά τεχνογνωσίας, επενδύσεις, αναζήτηση συνεργατών-αντιπροσώπων, κλπ..
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, θα προετοιμασθούν έγκαιρα επιχειρηματικές συναντήσεις στο Σάο Πάολο με τη βοήθεια του γραφείου ΟΕΥ της ελληνικής πρεσβείας, στην Μποκοτά θα διοργανωθεί επιχειρηματικό φόρουμ σε συνεργασία με τον Εθνικό Σύνδεσμο Κολομβιανών Επιχειρήσεων-ANDI και θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με κολομβιανές εταιρίες, τόσο στο φόρουμ, όσο και στα γραφεία των τοπικών εταιριών, ενώ στην πόλη του Μεξικού οι συναντήσεις Β2Β θα πραγματοποιηθούν με τη φροντίδα της ελληνικής πρεσβείας.
Παράλληλα, σε κάθε πόλη θα υπάρχει συνεργασία και με τα τοπικά διμερή γερμανικά επιμελητήρια, και θα αξιοποιηθεί η δυνατότητα πρόσβασης στα μέλη τους, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Δικτύου Γερμανικών Επιμελητηρίων που αλληλουποστηρίζονται και προσφέρουν χρήσιμες υπηρεσίες δικτύωσης.
Η Βραζιλία είναι η μεγαλύτερη σε μέγεθος αγορά στη Λατινοαμερικάνικη Ηπειρο (210 εκ. κάτοικοι), με δυνατότητες συνεργασίας, είτε για εξαγωγές ελληνικών προϊόντων, είτε για συμπράξεις, μεταφορά τεχνογνωσίας, επενδύσεις, κλπ., το Μεξικό των 125 εκατ κατοίκων είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά και παρουσιάζει ενδιαφέρον στις κατασκευές, στην ενέργεια, στη βιομηχανία, στα τρόφιμα-ποτά, στα καλλυντικά-φαρμακευτικά, στην πληροφορική, κλπ., ενώ η Κολομβία των 49 εκ. πολιτών, είναι από τις ανερχόμενες οικονομικές δυνάμεις της περιοχής, σύμφωνα με τις ενδείξεις διεθνών οργανισμών.
Oι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν ενδιαφέρον το συντομότερο, για να προετοιμασθούν έγκαιρα οι συναντήσεις Β2Β σε κάθε περιοχή

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης