Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απάντηση ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Τσίπρας και Δούρου δεν έχουν τολμήσει να επισκεφθούν τους κατοίκους της Μάνδρας

Απάντηση ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Τσίπρας και Δούρου δεν έχουν τολμήσει να επισκεφθούν τους κατοίκους της Μάνδρας
"Α.Τσίπρας και Ρένα Δούρου δεν έχουν αποτολμήσει να επισκεφθούν τους κατοίκους ακόμη και 100 μέρες μετά τη φονική πλημμύρα", αναφέρει η ΝΔ
Άμεση ήταν η αντίδραση της ΝΔ στο σχόλιο του γραφείου του πρωθυπουργού, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την σημερινή επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στη Μάνδρα Αττικής.
Η ΝΔ απαντώντας σε ΣΥΡΙΖΑ και Μαξίμου τονίζει ότι οι κ.κ. Αλ. Τσίπρας και Ρένα Δούρου «δεν έχουν αποτολμήσει να επισκεφθούν τους κατοίκους ακόμη και 100 μέρες μετά τη φονική πλημμύρα» και αποστέλλει φωτογραφίες της περιοχής και δύο χάρτες της διαδρομής «από το Μαξίμου και την Περιφέρεια Αττικής μήπως βρουν επιτέλους τον δρόμο για την Μάνδρα».
Ειδικότερα, η ΝΔ σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι «αντί απάντησης στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που είχε το θράσος να σχολιάσει την τρίτη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Μάνδρα, η Νέα Δημοκρατία αποστέλλει στο κυβερνών κόμμα σημερινές φωτογραφίες της περιοχής, μήπως και καταλάβουν επιτέλους στο Μαξίμου πως όταν δίνεις υποσχέσεις πρέπει να τις τηρείς.
Εσωκλείουμε επίσης και δύο χάρτες της διαδρομής από το Μαξίμου και την Περιφέρεια Αττικής μήπως βρουν επιτέλους τον δρόμο για την Μάνδρα οι κ.κ. Αλ. Τσίπρας και Ρένα Δούρου που δεν έχουν αποτολμήσει να επισκεφθούν τους κατοίκους ακόμη και 100 μέρες μετά τη φονική πλημμύρα».
Ακολουθούν μερικές από τις φωτογραφίες της ΝΔ και οι δυο χάρτες.











www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης