Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με αφορμή την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Μάνδρα

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με αφορμή την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Μάνδρα
Αφορμή της κόντρας ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσε η σημερινή επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Μητσοτάκη στη Μάνδρα
Πόλεμος ανακοινώσεων ξέσπασε με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη, στη Μάνδρα Αττικής, με τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει λόγο για μια στημένη επίσκεψη με μοναδική στόχευση την επικοινωνιακή του προβολή και τη ΝΔ να απαντά με φωτογραφίες της περιοχής και δύο χάρτες της διαδρομής «από το Μαξίμου και την Περιφέρεια Αττικής» στη Μάνδρα.
Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε τη Μάνδρα, καθώς συμπληρώνονται 100 μέρες από τη φυσική καταστροφή που κόστισε τη ζωή σε 23 ανθρώπους, τονίζοντας μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ότι «αυτή τη στιγμή αυτό το οποίο βλέπουμε και στη Μάνδρα είναι αδιαφορία και ψεύτικες υποσχέσεις.
Δυστυχώς, είναι ένα χαρακτηριστικό που φαίνεται να έχει αυτή η Κυβέρνηση σε όλες τις εκφάνσεις της κυβερνητικής πολιτικής και υποτίθεται μια Κυβέρνηση αριστερή, η οποία θα έπρεπε να δείχνει ευαισθησία για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, είναι εκκωφαντικά απούσα από τη Μάνδρα και συνολικά από τα προβλήματα της Δυτικής Αττικής».
Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν άμεση, τονίζοντας μάλιστα πως  «δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πέρα από την μικροκομματική χρήση μιας τραγωδίας ως αντιπερισπασμό για τα αδιέξοδα της ΝΔ».
Απάντηση ωστόσο από τη ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ δεν άργησε και μάλιστα, το κόμμα υπογράμμισε ότι οι κ.κ. Αλ. Τσίπρας και Ρένα Δούρου «δεν έχουν αποτολμήσει να επισκεφθούν τους κατοίκους ακόμη και 100 μέρες μετά τη φονική πλημμύρα»

ΣΥΡΙΖΑ: Στημένη επίσκεψη με μοναδική στόχευση την επικοινωνιακή του προβολή

«Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πέρα από την μικροκομματική χρήση μιας τραγωδίας ως αντιπερισπασμό για τα αδιέξοδα της ΝΔ», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στη Μάνδρα Αττικής.
Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, «σε μια στημένη  επίσκεψη με μοναδική στόχευση την επικοινωνιακή του προβολή, ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε τη Μάνδρα και τους κατοίκους της πληγείσας περιοχής.
Με ψέματα για όσα έχει κάνει η περιφέρεια και η  κυβέρνηση, και με απουσία κάθε αυτοκριτικής για τις ευθύνες της δικής του κυβέρνησης στην απουσία υποδομών.
Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πέρα από την μικροκομματική χρήση μιας τραγωδίας ως αντιπερισπασμό για τα αδιέξοδα της ΝΔ.  
Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ, εξάλλου, έμαθε που βρίσκεται η Μάνδρα και η Δυτική Αττική στον χάρτη μετά τις πλημμύρες».

Απάντηση ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ

Η ΝΔ απαντώντας σε ΣΥΡΙΖΑ και Μαξίμου τόνισε ότι οι κ.κ. Αλ. Τσίπρας και Ρένα Δούρου «δεν έχουν αποτολμήσει να επισκεφθούν τους κατοίκους ακόμη και 100 μέρες μετά τη φονική πλημμύρα» και μάλιστα, αποστέλλει φωτογραφίες της περιοχής και δύο χάρτες της διαδρομής «από το Μαξίμου και την Περιφέρεια Αττικής μήπως βρουν επιτέλους τον δρόμο για την Μάνδρα».
Ειδικότερα, η ΝΔ σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι «αντί απάντησης στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που είχε το θράσος να σχολιάσει την τρίτη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Μάνδρα, η Νέα Δημοκρατία αποστέλλει στο κυβερνών κόμμα σημερινές φωτογραφίες της περιοχής, μήπως και καταλάβουν επιτέλους στο Μαξίμου πως όταν δίνεις υποσχέσεις πρέπει να τις τηρείς.
Εσωκλείουμε επίσης και δύο χάρτες της διαδρομής από το Μαξίμου και την Περιφέρεια Αττικής μήπως βρουν επιτέλους τον δρόμο για την Μάνδρα οι κ.κ. Αλ. Τσίπρας και Ρένα Δούρου που δεν έχουν αποτολμήσει να επισκεφθούν τους κατοίκους ακόμη και 100 μέρες μετά τη φονική πλημμύρα».
Ακολουθούν μερικές από τις φωτογραφίες της ΝΔ και οι δυο χάρτες.











www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης