Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυγενάκης: Η κυβέρνηση μην τολμήσει να κλείσει την Προκαταρκτική Επιτροπή για την Novartis χωρίς να έρθουν όλα στο φως

Αυγενάκης: Η κυβέρνηση μην τολμήσει να κλείσει την Προκαταρκτική Επιτροπή για την  Novartis χωρίς να έρθουν όλα στο φως
"Θα έρθει η ώρα που ο επιρρεπής στα σκάνδαλα κ. Καμμένος θα λογοδοτήσει για τις δικές του πράξεις", αναφέρει ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λ. Αυγενάκης
Προειδοποιούμε «να μην τολμήσει η κυβέρνηση να κλείσει την Προκαταρκτική Επιτροπή για την υπόθεση της Novartis χωρίς να έρθουν όλα στο φως», αναφέρει σε συνέντευξή του στην Real News ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λ. Αυγενάκης.
Ο ίδιος κατηγορεί την κυβέρνηση ότι ενδιαφερόταν μόνο για τη διαπόμπευση των αντιπάλων της γι΄ αυτό «έστησε 10 κάλπες λάσπης και αθλιότητας σε μια φαιδρή διαδικασία την οποία απαξίωσαν τελικά σχεδόν όλοι οι βουλευτές της αντιπολίτευσης», ενώ ξεκαθαρίζει ότι για τη ΝΔ είναι απαραίτητο να κληθούν οι μάρτυρες είτε με ονοματεπώνυμο, είτε ως «κουκουλοφόροι».  
Όπως σημειώνει ο κ. Αυγενάκης, η ΝΔ «έχει ήδη εξαγγείλει τη σύσταση εξεταστικών επιτροπών για το καταστροφικό εξάμηνο του 2015, την υπόθεση της ακύρωσης πώλησης βλημάτων στη Σ. Αραβία, υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο κ. Καμμένος και θα ζητήσουμε να εξεταστούν πιθανές ευθύνες του κ. Κουρουμπλή για την απόφασή του να μην εκδώσει δελτίο τιμών φαρμάκων για το 2015».
Μάλιστα, ο κ. Αυγενάκης αναφέρει πως «θα έρθει η ώρα που ο επιρρεπής στα σκάνδαλα κ. Καμμένος θα λογοδοτήσει για τις δικές του πράξεις.
Μπορεί κάθε φορά να μιλά γενικώς και αορίστως ρίχνοντας λάσπες στον ανεμιστήρα, όμως οι Έλληνες θυμούνται την αλαζονεία, την αμετροέπεια και την εξαπάτηση αυτού και του κ. Τσίπρα», ενώ κατηγορεί τον Ν. Βούτση πως «δυστυχώς λειτουργεί ως πρόεδρος των μελών των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής».
Υπογραμμίζει δε, πως «δεν θα χαριστούμε σε εκείνους που έχουν μάθει να εξουσιάζουν και όχι να κυβερνούν.
Στον αριστερόστροφο φασισμό που υπηρετούν οι ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ», που όπως αναφέρει «βρίσκονται σε πανικό από την ημέρα των μεγάλων συλλαλητηρίων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα με αφορμή τους επικίνδυνους χειρισμούς τους στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων».
Προσθέτει πως «η συζήτηση δεν έγινε για να διερευνηθούν οι πολιτικές, αλλά οι ποινικές ευθύνες που υποστηρίζει η κυβέρνηση.
Ακούσατε να αναφέρεται έστω ένας υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ σε ποινικές ευθύνες; Ούτε ο κ. Τσίπρας τόλμησε να ψελλίσει μια κατηγορία από αυτές που αποδίδουν στους πολιτικούς του αντιπάλους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης