Μαξίμου: Όσοι βιάζονται να θάψουν το σκάνδαλο καλό θα είναι να είναι πιο προσεκτικοί γιατί εκτίθενται

Μαξίμου: Όσοι βιάζονται να θάψουν το σκάνδαλο καλό θα είναι να είναι πιο προσεκτικοί γιατί εκτίθενται
Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού
«Η επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης και κυρίως η δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη να κάνει τη δουλειά της αξιοποιώντας όλα τα στοιχεία και οι ένοχοι, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται, να τιμωρηθούν αυστηρά», τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού για την υπόθεση Novartis, με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας.
Όπως αναφέρει το Μαξίμου στην ανακοίνωσή του «κάθε μέρα και νέα ανατριχιαστικά στοιχεία βγαίνουν στη δημοσιότητα σχετικά με τη διασπάθιση δημοσίου χρήματος μέσα από μίζες σε πολιτικούς και γιατρούς.
Η επιστολή ενός εκ των προστατευόμενων μαρτύρων που δημοσιεύεται σήμερα στο «Έθνος» είναι κυριολεκτικά συγκλονιστική.
Όσοι λοιπόν βιάζονται να θάψουν το σκάνδαλο, να απαξιώσουν τα στοιχεία, να μιλήσουν για ψευδομαρτυρίες και κουκουλοφόρους αναφερόμενοι σε μάρτυρες που το FBI έκρινε αξιόπιστους, καλό θα είναι να είναι πιο προσεκτικοί γιατί εκτίθενται».
 «Η επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης και κυρίως η δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη να κάνει τη δουλειά της αξιοποιώντας όλα τα στοιχεία και οι ένοχοι, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται, να τιμωρηθούν αυστηρά», καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού.
Σημειώνεται ότι στην εφημερίδα "Έθνος" δημοσιεύεται σήμερα η 8σέλιδη επιστολή του «Πληροφοριοδότη Β», μίας από τις τρεις ανώνυμες ελληνικές πηγές του FBI στα πλαίσια των ερευνών για τις πρακτικές της Novartis στην Ελλάδα και μάλιστα, το εν λόγω πρώην στέλεχος της εταιρείας στην Ελλάδα εξηγεί τι τον έκανε να συνεργαστεί με τις αμερικανικές υπηρεσίες.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS