Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συναντήσεις Χαρίτση (26-27/2) με αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς σε Μεσσηνία, Λακωνία και Αρκαδία

Συναντήσεις Χαρίτση (26-27/2) με αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς σε Μεσσηνία, Λακωνία και Αρκαδία
Το απόγευμα της Δευτέρας 26/2  ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Α. Χαρίτσης θα έχει συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς της Αρκαδίας
Κύκλο συναντήσεων με αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς τον νομών Μεσσηνίας, Λακωνίας και Αρκαδίας, θα έχει αύριο, Δευτέρα 26/2 και την Τρίτη 27/2 ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Α. Χαρίτσης, στο πλαίσιο του 10ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση που πραγματοποιείται στην Τρίπολη.
Ειδικότερα, ο κ. Χαρίτσης, το πρωί της Δευτέρας 26/2 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Αγροτική Βιομηχανία Μεσσηνίας  (ΑΓΡΟΒΙΜ), στην εταιρεία Kalamata Papadimitriou, αλλά και στην εταιρεία ΑΓΑΝ.
Στη συνέχεια στις 11:30 ο αναπληρωτής υπουργός θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, ενώ το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Αναπτυξιακή Πολιτική, Επενδύσεις και Επιχειρηματικότητα», στο πλαίσιο του 10ου Περιφερειακού Συνεδρίου, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, στην Τρίπολη.
Το απόγευμα της Δευτέρας ο κ. Χαρίτσης θα έχει συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς της Αρκαδίας.
Την  Τρίτη 27/2 ο κ. Χαρίτσης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Εξαγωγική Εταιρεία Τροφίμων - Ελαιοτριβείο Sparta Gourmet, στο Mistra Grand Hotel στη Σπάρτη, στο χώρο του ΞΕΝΙΑ και θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Σπάρτης, Ευάγγελο Βαλιώτη.
Τέλος, θα επισκεφτεί τη θέση Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης (ΧΥΜΟΦΙΞ) και θα έχει συνάντηση με την Υπουργό Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης