Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διαψεύδει ο Π. Κουρουμπλής δημοσίευμα για ύποπτη τιμολόγηση φαρμάκων το 2016

Διαψεύδει ο Π. Κουρουμπλής δημοσίευμα για ύποπτη τιμολόγηση φαρμάκων το 2016
Πρόκειται για ανώνυμη καταγγελία που την έκαναν σημαία υποστηρίζει ο υπ. Ναυτιλίας
Με κατηγορηματικό τρόποι διαψεύδει σημερινό δημοσίευμα για ύποπτη τιμολόγηση φαρμάκων το 2016 ο υπουργός Ναυτιλίας, Π. Κουρουμπλής, ο οποίος κάνει λόγο για ανώνυμη καταγγελία.
Σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ.Κουρουμπλής αναφέρει πως το έγγραφο που επικαλείται το δημοσίευμα «δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια ανώνυμη καταγγελία.
«Πρόκειται για μία ανώνυμη καταγγελία που την έκαναν σημαία» τόνισε ο κ. Κουρουμπλής διευκρινίζοντας ότι o ίδιος μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 δεν ήταν πλέον υπουργός Υγείας και είχε αναλάβει το υπουργείο Εσωτερικών.
Σύμφωνα με τον υπουργό «το έγγραφο που εμφανίζεται να αποστέλλει η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Ράικου στον αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωάννη Σέβη δεν είναι τίποτα άλλο παρά η καταγγελία του ανώνυμου μάρτυρα».
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την καταγγελία που δημοσιεύει η εφημερίδα στην τιμολόγηση των φαρμάκων που έγινε τον Δεκέμβριο του 2016 «υπήρξε προκλητική μεταχείριση εταιρειών, όπου τα φάρμακα έπρεπε να τιμολογηθούν μέχρι και 75% χαμηλότερα, όμως τους δόθηκε παρανόμως η δυνατότητα να εκδώσουν εθελοντικά έκπτωση μέχρι και 10% και ωφελήθηκαν αυτοί και οι “άλλοι” το 65%».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης