Τελευταία Νέα
Πολιτική

Υπόθεση Novartis - Μηνύσεις Λοβέρδου κατά των προστατευόμενων μαρτύρων - «Η πλεκτάνη καταρρέει»

Υπόθεση Novartis - Μηνύσεις Λοβέρδου κατά των προστατευόμενων μαρτύρων - «Η πλεκτάνη καταρρέει»
«Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αφήνουν στο έλεος της τύχης όλα τα ζητήματα για να επιδοθούν στη εκτόξευση λάσπης» επισημαίνει ο Ανδρέας Λοβέρδος 
Μηνύσεις κατά τριών προστατευόμενων μαρτύρων που τον εμπλέκουν στην υπόθεση Novartis κατέθεσε σήμερα (26/2/2018) ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Όπως αναφέρει σε δήλωσή του «… ανωνύμως διατύπωσαν σε βάρος μου άθλια και αδίστακτα ψέματα και κατά παντός υπευθύνου, που ως ηθικός αυτουργός οργάνωσε, κατασκεύασε και εφήρμοσε το σχέδιο να τεθώ εκτός πολιτικής».
Ο κ. Λοβέρδος προσθέτει ότι έχει δεσμευτεί ανέκκλητα ότι όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτό το αποκρουστικό κατασκεύασμα θα έρθουν αντιμέτωποι με τις έννομες συνέπειες των πράξεων τους.
«Η πλεκτάνη καταρρέει.
Σε μια απολύτως κρίσιμη χρονική στιγμή για την κοινωνία και την οικονομία οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αφήνουν στο έλεος της τύχης όλα τα ζητήματα για να επιδοθούν στη εκτόξευση λάσπης», τονίζει ο βουλευτής της ΔΗΣΥ και πρώην υπουργός, ενώ επισημαίνει ότι «η συγκεκριμένη υπόθεση δεν είναι παρά μόνο ένα τραγελαφικό εγχείρημα σπίλωσης πολιτικών αντιπάλων και αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από μία δράκα απελπισμένων ανθρώπων που βρίσκονται σε άτακτη αποδρομή».
Επικρίνει την κυβέρνηση πως είναι ντροπή και κρίμα να κυβερνούν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες τέτοιοι πολιτικοί που μη αντέχοντας το βάρος της καθολικής αποτυχίας τους θυσιάζουν ακόμη και τους θεσμούς.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος κατέθεσε αίτηση στην Εισαγγελία Εφετών και στην Εισαγγελέα Διαφθοράς κ. Τουλουπάκη ζητώντας να του χορηγήσουν αντίγραφα όλων των διατάξεων, με τις οποίες δόθηκε «στους μάρτυρες Σαράφη, Κελέση και Αναστασίου καθεστώς προστασίας, είτε αυτές εκδόθηκαν από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών (διατάξεις 1/2018, 12/2017, 13/2017), είτε αυτές εκδόθηκαν από την κ. Εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς καθώς και τη σχετική εγκριτική διάταξη του Αντιεισαγγελέα του Α.Π., η οποία εκδόθηκε την 9η Φεβρουαρίου 2018 καθώς και κάθε άλλη διάταξη σχετικώς με την προστασία μαρτύρων που ενδεχομένως εκδόθηκε.
Το έννομο συμφέρον να ζητήσω τα ανωτέρω έγγραφα είναι προφανές, καθόσον πλήττομαι βαρύτατα από τις καταφανώς ψευδέστατες καταθέσεις των ανωτέρω τριών ανθρώπων», αναφέρει ο κ. Λοβέρδος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης