Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Το επίδομα ενοικίου της Αντωνοπούλου μπορεί να φέρει την αυτοδυναμία της Ν.Δ.;

tags :
Το επίδομα ενοικίου της Αντωνοπούλου μπορεί να φέρει την αυτοδυναμία της Ν.Δ.;
Το εκλογικό σώμα έχει δείξει στο παρελθόν ότι βάζει όρια στη διαχείριση της εξουσίας και «τιμωρεί» πολιτικά  όσους τα ξεπερνούν μέσα από την κάλπη
Το λάθος ή το στραβοπάτημα της αναπληρώτριας Υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης της κας Ράνιας Αντωνοπούλου με το επίδομα ενοικίου των 1000 ευρώ το μήνα είναι μείζον πολιτικό θέμα για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Η παραίτηση της αναπληρώτριας υπουργού, η οποία να σημειωθεί εξαναγκάστηκε, για το πολιτικό της ολίσθημα, δεν μειώνει την αξία του θέματος για την κοινή γνώμη.
Οι πολίτες κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να επιβιώσουν από την λαίλαπα των φόρων και των περικοπών των συντάξεων που επέβαλε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Ένα είναι βέβαιο ότι δεν έχουν πολλές  αντοχές και κυρίως δεν μπορούν να παραβλέψουν ανάλογες συμπεριφορές.
Η οικονομικά  εύπορη κα Ράνια  Αντωνοπούλου μαζί με τον σύζυγό της υπουργό κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου, όμως άδραξαν την ευκαιρία  που τους έδωσε ο νομοθέτης  
Να σημειωθεί ότι η ευεργετική διάταξη διατηρήθηκε από την  κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν φαντάζονταν ότι η πλούσια υπουργός θα είχε ανάγκη από το επίδομα  ενοικίου.
Είναι γνωστά τα περιουσιακά στοιχεία του ζεύγους Παπαδημητρίου – Αντωνοπούλου, από τα οποία προκύπτει ότι δεν είχαν την ανάγκη του επιδόματος του κράτους δηλαδή τα λεφτά των φορολογούμενων.
Το χιλιάρικο του επιδόματος του ενοικίου επαναφέρει τη γνωστή ρήση του Γιώργου Βουλγαράκη ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό  
Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη ημέρα ανάληψης της κυβέρνησης έκανε το δικό του …άλμα στη διαχείριση της κυβερνητικής διαχείρισης τοποθετώντας σε υπουργικές καρέκλες αντρόγυνα δίνοντας εικόνα «εισβολής» στη διαχείριση του κράτους.
Την ώρα που ο ελληνικός λαός αδυνατεί να επισκεφτεί το γιατρό που έχει  ανάγκη, καθώς δεν έχει χρήματα, είναι  βέβαιο ότι η επιλογή της κας Ράνιας Αντωνοπούλου θα αποτιμηθεί από την  ώρα της κάλπης.  
Είναι βέβαιο ότι θα το θυμάται ενώ οι πολιτικές αστοχίες από τα κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΖΑ είναι ικανά και αποφασιστικά να συμβάλουν στην ενίσχυση της διαφοράς της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα εντοπίζεται περίπου στις 10 μονάδες, να διευρυνθεί και η Νέα  Δημοκρατία να  φθάσει την κοινοβουλευτική αυτοδυναμία, έστω και  δημοσκοπικά.
Το εκλογικό σώμα έχει δείξει στο παρελθόν ότι βάζει όρια στη διαχείριση της εξουσίας και «τιμωρεί» πολιτικά  όσους τα ξεπερνούν μέσα από την κάλπη.  
Το ηθικό πλεονέκτημα της  κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ  φθίνει έναντι των πολιτικών της αντιπάλων καθώς εμφανίζεται … συμπτώματα από το πολιτικό σύστημα που έχει ευθύνες για όσα συμβαίνουν στη χώρα τα τελευταία 8 χρόνια.

Νίκος Θεοδωρόπουλος  
ntheo@bankingnews.gr   

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης