Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές – Το βλέμμα των επενδυτών στραμμένο στις πολιτικές εξελίξεις

ΧΑ: Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές – Το βλέμμα των επενδυτών στραμμένο στις πολιτικές εξελίξεις
Τα πολλά και κρίσιμα θέματα που είναι ανοικτά τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό δημιουργούν ανησυχίες στην επενδυτική κοινότητα
Συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών περιμένουν για τη σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές, με το βλέμμα των επενδυτών να είναι στραμμένο στις πολιτικές εξελίξεις.
Οι παραιτήσεις της Ράνιας Αντωνοπούλου και του συζύγου της από την κυβέρνηση μετά τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν λόγω της είσπραξης του επιδόματος ενοικίου αλλά και γενικότερα το κλίμα στο εσωτερικό της χώρας έχει προκαλέσει ανησυχίες στους επενδυτές.
Πολλά κρίσιμα ζητήματα όπως για παράδειγμα το Μακεδονικό, ή οι εξελίξεις με την Τουρκία, αλλά και η συνεχιζόμενη κόντρα με τον διοικητική της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, αυξάνουν τις ανησυχίες και στη χθεσινή συνεδρίαση αποτυπώθηκαν στο ταμπλό.
Σε αυτά έρχονται να προστεθούν πληροφορίες για ανασχηματισμό.
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί η μετοχή της Mermeren μετά την κατάθεση πρότασης εξαγοράς των μετοχών που δεν έχει στην κατοχή της η Παυλίδης στα 18,70 ευρώ ανά μετοχή.
 
Eurobank
Περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών σήμερα, με την αξία των συναλλαγών να παραμένει περιορισμένη.
 
Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να αναζητήσει κατεύθυνση σήμερα με τον τζίρο να ενισχύεται και να προσφέρει στήριξη.
 
Beta
Ο όγκος των συναλλαγών θα δώσει τον τόνο.
Παρά το ισχυρό momentum στις αγορές του εξωτερικού το ενδιαφέρον παραμένει στο εσωτερικό μειωμένο και το σενάριο της συσσώρευσης είναι πιθανό.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης