Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Αδύναμο άνοιγμα περιμένουν οι αναλυτές μετά την πορεία των αμερικανικών αγορών

tags :
ΧΑ: Αδύναμο άνοιγμα περιμένουν οι αναλυτές μετά την πορεία των αμερικανικών αγορών
Η αναδιάρθρωση των δεικτών MSCI ενδέχεται να αυξήσει τους όγκους των συναλλαγών στη σημερινή συνεδρίαση
Η πορεία των αμερικανικών ομολόγων μετά και τις δηλώσεις του επικεφαλής της FED στο αμερικανικό Κογκρέσο, οι οποίες έδειξαν ότι θα υπάρξουν αυξήσεις επιτοκίων, τερμάτισε το ράλι στη Wall Street και η εξέλιξη αυτή αναμένεται να φέρει πιέσεις στην εγχώρια αγορά, υποστηρίζουν αναλυτές.
Από την άλλη η σημερινή συνεδρίαση είναι η τελευταία του Φεβρουαρίου και από αύριο θα ισχύσουν οι αλλαγές στους δείκτες MSCI, για τους οποίους υπενθυμίζεται πως δεν υπάρχει αλλαγή για τις ελληνικές μετοχές, αλλά αναλυτές περιμένουν αύξηση του όγκου των συναλλαγών στο ΧΑ.
Αυτή η αύξηση των συναλλαγών σημειώνουν θα μπορούσε να προσφέρει κάποια στήριξη.  
 
Eurobank
Ένα αδύναμο άνοιγμα θα πρέπει να αναμένεται για τη σημερινή συνεδρίαση λόγω της ψυχολογίας στο εξωτερικό η οποία δεν είναι υποστηρικτική μετά και τις δηλώσεις του επικεφαλής της FED πριν από το Κογκρέσο, οι οποίες δείχνουν περαιτέρω αύξηση των επιτοκίων.
 
Euroxx
Περιμένουμε αύξηση του όγκου των συναλλαγών, η οποία θα προσφέρει στήριξη,  λόγω τέλος μήνα αλλά και αναδιάρθρωσης των δεικτών MSCI.
 
Beta
Ο Φεβρουάριος φεύγει με απώλειες μέχρι σήμερα 4,67%.
Η αναδιάρθρωση των δεικτών MSCI θα αυξήσει τους όγκους των συναλλαγών αλλά λόγω απουσίας σημαντικών εγχώριων καταλυτών η αγορά μπορεί να ακολουθήσει την πορεία των διεθνών αγορών.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης