Τελευταία Νέα
Ενέργεια

ΑΔΜΗΕ: Αλλαγή ανώτατων διευθυντικών στελεχών

tags :
ΑΔΜΗΕ: Αλλαγή ανώτατων διευθυντικών στελεχών
ΑΔΜΗΕ: Αλλαγή ανώτατων διευθυντικών στελεχών
H ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (εφεξής η «Εταιρεία») ανακοινώνει με την από 28/2/2018 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου τα ακόλουθα: 

1. Την τοποθέτηση της κας Σαμπρίνα Τβισς, οικονομολόγου, ως νέας Υπεύθυνης Σχέσεων με Επενδυτές (IRO) και προϊσταμένης της Υπηρεσίας Εξυπηρέτησης Μετόχων & Εταιρικών Ανακοινώσεων, αρχομένης από 5/3/2018.
2. Την τοποθέτηση του κ. Φραντζή Σιγάλα, δικηγόρου, ως Νομικού Συμβούλου.
3. Καθήκοντα Εσωτερικού Ελεγκτή της Εταιρείας διατηρεί ο κ. Νικόλαος Σταματιάδης με σύμβαση για το διάστημα που απαιτείται προκειμένου να διενεργηθούν οι έλεγχοι για το σύνολο του οικονομικού έτους 2017, ήτοι έως 30/4/2018.
Η γνωστοποίηση γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3556/2007 (άρθρο 3 παρ. 1 ιστ (ββ) και άρθρο 21) και του Κανονισμού 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την κατάχρηση της αγοράς.

Bιογραφικά

Σαμπρίνα Τβισς

Η κα Σαμπρίνα Τβισς έχει πάνω από 19 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, κυρίως στον τομέα χρηματοοικονομικής ανάλυσης του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος (ΟΤΕ).
Από το 2006 ήταν Προϊσταμένη διαφόρων xρηματοοικονομικών τμημάτων, όπως Επιχειρησιακός και Στρατηγικός Σχεδιασμός, Capex Planning, Controlling και Reporting, Controlling Special Projects. Συμμετείχε ως μέλος της ομάδας που οργάνωσε το γραφείο Επενδυτικών Σχέσεων (IR) στον ΟΤΕ.
Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών στην Ευρωπαϊκή Οικονομία και Πολιτική από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πτυχίου στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στη Λειτουργία των Ευρωπαϊκών και Διεθνών Επιχειρήσεων και Οργανισμών από το Πανεπιστήμιο του Πειραιά ("Summa cum laude").
Ασχολείται ενεργά με την ποδηλασία και το δίαθλο, έχοντας κερδίσει ελληνικά πρωταθλήματα και αγωνιστεί με την εθνική ομάδα ποδηλασίας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ΜΤΒ.
Έχει συμμετάσχει σε Προκριματικά και Τελικά Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ποδηλασίας Ερασιτεχνών (UCI Grand Fondo World Amateur Champion-ship qualifier series και UCI Grand Fondo Final World Championships).
Στο UCI Rhodes Granfondo Tour το 2017 κατέκτησε την πρώτη θέση της Γενικής Κατάταξης γυναικών.
Η Σαμπρίνα είναι ολλανδικής καταγωγής, κάτοχος ελληνικής και ολλανδικής υπηκοότητας και ως εκ τούτου δίγλωσση. Κατέχει άπταιστα την αγγλική και τη γαλλική γλώσσα.

Φραντζής Α. Σιγάλας

Δικηγόρος από το 2003 με πλούσια πείρα σε Εμπορικό Δίκαιο και Δημόσιους Διαγωνισμούς, Διοικητικό Δίκαιο, και Εκπαιδευτικό Δίκαιο. 2 Έχει ασχοληθεί με υποθέσεις δημοσίων συμβάσεων και διαγωνισμών, ευρωπαϊκού δικαίου με ειδίκευση σε θέματα εταιρειών, εμπορικού δικαίου με πρακτική εμπειρία σε συστήματα διανομής και αντιπροσωπειών και διαχείρισης ακίνητης περιουσίας.
Ο κ. Σιγάλας έχει συμβάλλει στο υπό έκδοση βιβλίο «Rival Securities in Europe and Beyond», καθώς και στην έκδοση του βιβλίου «Governance as Security. Individual, Market, and Techniques of Power in the European Union», Nicholas Scandamis, Kosmas Boskovits, Ant. N. Sakkoulas- Bruylant, Athens, 2006.
Απόφοιτος από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του τομέα των Διεθνών Σπουδών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και από το Πρόγραμμα Σπουδών του ALBA University, το τμήμα Business for Lawyers.
Κατέχει άριστη γνώση της Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας (Certificate of Proficiency in English του Πανεπιστημίου Cambridge, Certificat Pratique de Langue Française (1er Degré- Université de Paris- Sorbonne).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης