Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουρουμπλής: Άνοιγμα στην κεντροαριστερά η είσοδος του Κουβέλη στην κυβέρνηση

Κουρουμπλής: Άνοιγμα στην κεντροαριστερά η είσοδος του Κουβέλη στην κυβέρνηση
Είναι άλλη μια προσπάθεια να υπάρξει προγραμματική μετεκλογική σύγκλιση με την κεντροαριστερά είπε ο κ.Κουρουμπλής
Την θέση ότι η επιλογή της εισόδου του Φώτη Κουβέλη στην κυβέρνηση αποτελεί άνοιγμα στην κεντροαριστερά διατύπωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, Π. Κουρουμπλής.
«Η παρουσία του Κουβέλη σηματοδοτεί την αντίληψη του Τσίπρα να προχωρήσει με σταθερά βήματα στη διεύρυνση αυτού του χώρου και θα τολμήσω να πω είναι άλλη μια προσπάθεια να υπάρξει προγραμματική μετεκλογική σύγκλιση με τις ευρύτερες δυνάμεις του χώρου της κεντροαριστεράς» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Κουρουμπλής.
«Αυτή είναι η φυσική συνέπεια διότι ο χώρος αυτός είναι ένας ευρύτερος χώρος της κεντροαριστεράς.
Αυτό που λείπει είναι να ανοίξει ο διάλογος για την σύγκλιση» τόνισε ο κ.Κουρουμπλής.
Ερωτηθείς για τις επιθέσεις και τις καταστροφές των τελευταίων 24ωρων από κουκουλοφόρους σε ένδειξη αλληλεγγύης για τον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου, ο κ. Κουρουμπλής αρχικά τις καταδίκασε και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «πάμε στην απέναντι όχθη αν μιλάμε για το πόσο ασφαλής είναι η Ελλάδα».
Όσον αφορά το αίτημα της ΝΔ για τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ποινικές του ευθύνες - μαζί με την νυν πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας - για τη τιμολόγηση φαρμάκων το 2015, ο κ.Κουρουμπλής υποστήριξε ότι κάποιοι σχεδιάζουν την πολιτική του δολοφονία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης