Τελευταία Νέα
Διεθνή

Barnier (EE): Η σαφήνεια της May θα βοηθήσει στον καθορισμό μιας μελλοντικής συμφωνίας ελεύθερων συναλλαγών

Barnier (EE): Η σαφήνεια της May θα βοηθήσει στον καθορισμό μιας μελλοντικής συμφωνίας ελεύθερων συναλλαγών
Τη σαφήνεια στην ομιλία της Theresa May και την αναγνώρισή της ότι η Βρετανία θα πρέπει να δεχτεί συμβιβασμούς όταν εγκαταλείψει την ενιαία αγορά της ΕΕ και την τελωνειακή ένωση, χαιρέτισε ο Michel Barnier
Τη σαφήνεια στη σημερινή (2/3/2018) ομιλία της βρετανίδας πρωθυπουργού, Theresa May, και την αναγνώρισή της ότι η Βρετανία θα πρέπει να δεχτεί συμβιβασμούς όταν εγκαταλείψει την ενιαία αγορά της ΕΕ και την τελωνειακή ένωση, χαιρέτισε ο επικεφαλής διαπραγματευτής της ΕΕ για το Brexit, Michel Barnier.
«Η σαφήνεια σχετικά με την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την ενιαία αγορά και την τελωνειακή ένωση και η αναγνώριση των συμβιβασμών θα στηρίξει τις... κατευθυντήριες γραμμές για μια μελλοντική συμφωνία ελεύθερων συναλλαγών», ανέφερε με ανάρτησή του στο «Twitter» ο Barnier, μετά την ομιλία της May για τις μελλοντικές εμπορικές σχέσεις EE-Βρετανίας.
Ο Ευρωπαίος διαπραγματευτής αναφερόταν στις προτάσεις που θα υποβάλει η ΕΕ την επόμενη εβδομάδα σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για μια συμφωνία ελεύθερων συναλλαγών (FTA) με το Λονδίνο.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης